داوود جعفری در حاشیهی نشست تخصصی این جشنواره در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ما در این جشنواره بیشتر سعی کردیم تا با مردم ارتباط گرفته و آنها را دخیل کنیم که به مرور اقبال مردمی نیز باعث شد تا در اکثر استانهای کشور آن را برگزار کنیم و در حال حاضر در ردهی در جوانان و نوجوانان در سطح کشور به صورت حضوری، مجازی و ترکیبی از آن دو برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: مرحلهی کشوری این جشنواره در شش نقطهی مختلف کشور برگزار خواهد شد و تاکنون در خصوص مکان دقیق آن به نتیجه قطعی نرسیدیم؛ البته تبریز، رفسنجان، قائم شهر، تهران و زنجان را در نظر داریم که با برآورد کردن قابلیتهای آنها در زمینهی اسکان و خدماتدهی، نتیجه را اعلام خواهیم کرد و در صورتی که شهرهای دیگر قابلیت کافی نداشته باشند، صرفا در مازندان برگزار خواهیم کرد.
جعفری در خصوص منبع تامین بودجهی این جشنواره افزود: بودجهی این جشنواره از طریق خیرین تامین شده و دولت هیچ نقشی ندارد؛ حاج آقای نقاشیان که بانی حسینیه صاحب الزمان(عج) و مدرسهساز بوده، بانی اصلی جشنواره هستند و دوستان دیگر نیز به صورت جزئی ما را یاری کردهاند.
وی ادامه داد: بخشی از هزینهی استانی این جشنواره را ما تامین میکنیم، اما بخش دیگر آن بر عهدهی خود استانها است که میتوانند از امکانات ادارات و سازمانها نیز در این زمینه استفاده کنند.
دبیر جشنوارهی تلاوتهای مجلسی قرآن در پایان تاکید کرد: وزیر ارشاد دولت فعلی، جبههی خود را انقلابی، دینی و مردمی معرفی کرده است و من به عنوان فعال قرآنی در این راه به ایشان اعتماد دارم که شکلگیری پیکرهی این اعتماد، سبب آشنایی ایشان با جایگاه فعالیتهای مردمی خواهد شد و به آن سمت خواهد کشاند؛ ما هیچ انتظاری از دولت نداریم اما بهتر است که در این زمینه کمک حال ما باشند.
انتهای پیام
نظرات