• یکشنبه / ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400062820987
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی

افزایش تولید با رفع تعارض منافع و جلوگیری از امضاهای طلایی میسر است

 افزایش تولید با رفع تعارض منافع و جلوگیری از امضاهای طلایی میسر است

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی گفت: افزایش تولید با رفع تعارض منافع و جلوگیری از امضاهای طلایی میسر است.

احمد موقری در جلسه ای به منظور بررسی و تبادل نظر در خصوص وظایف قانونی سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص توزیع نهاده‌های دامی و سایر وظایف محوله، با تأکید بر احیای حقوق عامه و رفع تعارض منافع موجود اظهار کرد: هر چیزی که منافع عمومی جامعه را در معرض تضییع، تعدّی، تفریط و آسیب قرار دهد از مصادیق حقوق عامه است.

وی با اشاره به تعارض منافع اشخاص حقیقی و حقوقی در اجرای دستورالعمل ها و اعطای تسهیلات و امتیازات در راستای تسهیل روند تولید و توزیع و رفع نیازمندی های مردم گفت: یکی از مصادیق تضییع حقوق عامه، وجود تعارض در قوانین، مقررات و دستورالعمل‌ها و اجرای این قوانین توسط متصدیان و مأمورین و مسئولین دولتی است.

وی بیان کرد: تعارض منافع در مسائل پولی و بانکی، مالیاتی، واردات و صادرات و موضوع سلامت شهر و شهرسازی برجسته تر است و با توجه به بررسی‌های انجام شده در دستگاه قضایی، تولید جوجه نژاد ایرانی (آرین) و موانع آن از مصادیق چنین تعارض منافعی است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی افزود: جهاد کشاورزی به تولید کننده بیش از چهار بار در سال اجازه جوجه‌ریزی نمی‌دهد و علل این امر بایستی مشخص شود زیرا افزایش تولید مرغ گوشتی در کشور ضرورت دارد.

در ادامه رئیس امور دام جهاد کشاورزی استان گفت: از جمله مهمترین مشکلات نژاد آرین ضریب تبدیل پایین و عدم وزن گیری مناسب پس از سن 40 روزگی و کیفیت پایین لاشه مرغ نژاد آرین نسبت به رقبای خارجی است و باید برای برطرف شدن این مشکلات اقدامات لازم صورت گیرد.

جاوید بهروزین افزود: حمایت‌های دولتی تولید مرغ آرین شامل اعطای تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد پایین، تأمین نهاده‌های دامی به صورت مستقیم توسط شرکت پشتیبانی، حذف عوارض صادراتی و تخفیف حق بیمه است.

در نهایت پس از بحث و تبادل نظر با توجه به اینکه نهاده‌های دامی یکی از مشکلات اساسی در افزایش قیمت گوشت و مرغ بوده و تعارض منافع موجود در این خصوص باعث می‌شود که عده معدودی اقدام به واردات این اقلام نموده و به دلخواه خود اقدام به توزیع کنند به عنوان یکی از راهکارهای رفع تعارض منافع و به منظور جلوگیری از امضاهای طلایی، مقرر شد پیشنهادی به مرکز ارائه شود تا با توجه به اینکه استان آذربایجان شرقی دارای نقطه صفر مرزی و گمرگ جلفا می‌باشد، اتحادیه‌های مربوطه بتوانند خود این نهاده‌ها را از مبادی مرزی استان وارد نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha