• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400060906641
  • خبرنگار : 50177

عامل طولانی شدن طرح‌های حوضه آب لرستان چیست؟

عامل طولانی شدن طرح‌های حوضه آب لرستان چیست؟

ایسنا/لرستان معاون شرکت آب منطقه‌ای لرستان کمبود اعتبار را سبب طولانی شدن عملیات اجرایی طرح‌های حوضه آب شده در استان برشمرد.

سیاوش زیدعلی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه سرعت توسعه در لرستان کند بوده و یکی از دلایل این است که نمایندگان مردم و مدیران ارشد استان با این دلیل که منابع نیست قانع می‌شوند.

وی با بیان اینکه مساله استان تنها اخذ مجوز تخصیص آب نیست بلکه سوالی که مطرح است چرا طرح‌هایی که مجوز آنها اخذ شده به نتیجه نرسیده و شبکه آنها کامل نمی‌شود؟ ادامه داد: عمده مساله طرح‌ها در حوضه آب کمبود اعتبارات است.

 ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه آب استان در سال ۱۴۰۰ است

معاون شرکت آب منطقه‌ای لرستان افزود: اگر به قیمت روز حساب کنیم در حال حاضر هفت سد در دست احداث داریم که با احتساب تکمیل شبکه‌های آبیاری آنها نیازمند ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم و این درحالیست که مجموع اعتبار بودجه آب استان برای سال ۱۴۰۰، ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

زیدعلی گفت: چنانچه با همین اعتبارات قطره چکانی بخواهیم کار کنیم سی سال به طول می‌انجامد که این طرح‌ها به نتیجه برسند.

وی خاطرنشان کرد: ۶۰۰۰ میلیارد تومان شاید از نظر خیلی افراد رقم قابل توجهی باشد اما کمتر از دوسال شاهد بازگشت این سرمایه هستیم چراکه با بهره‌برداری از هفت سد فوق ۴۰ هزار هکتار زمین دیم به آبی تبدیل می‌شود.

معاون شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: در بحث آب شرب نیز چنانچه تعرفه‌ها واقعی باشند بسیار سریعتر به سرمایه‌ای که هزینه شده دست خواهیم یافت.

به سمت خصوصی‌سازی در طرح‌های آبی پیش رویم

زیدعلی بیان کرد: دولت توان تامین این منابع را ندارد چرا که تاکنون اقتصاد کشور تک بعدی و وابسته به نفت بوده و در این برهه درگیر جنگ اقتصادی هستیم پس چاره‌ای نیست جز اینکه به سمت خصوصی‌سازی، مشارکت و جلب رضایت سرمایه‌گذاران برویم.

وی یادآور شد: در دو سال اخیر علیرغم همه مقاومت‌هایی که وجود داشته سه ایستگاه پمپاز فیض‌آباد الشتر، اسماعیل‌آباد نورآباد و خان آباد الیگودرز را به بخش خصوصی واگذار کردیم که به دنبال انجام این کار حاشیه‌هایی برای این شرکت ایجاد شد اما با توجه به اینکه تجربه اول بود موفق عمل کردیم.

معاون شرکت آب منطقه‌ای لرستان یادآور شد: سدها به دلیل اینکه نیازمند منابع اعتباری بیشتری هستند به دنبال سازوکار ماده ۵۶ برای آنها هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha