کوشیار اعظم واقفی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در طی فرآیند الکترولیز، آب به عناصر اولیه یعنی اکسیژن و هیدروژن تجزیه شده و اکسیژن تولید شده با برخی املاح موجود در آب از جمله خود آهن تشکیل دهنده الکترود، واکنش داده و اکسیدهای فلزی را تشکیل می دهد که رنگ آن سیاه رنگ بوده و اینطور به نظر می رسد که آب آلوده بوده و دارای لجن است، در صورتیکه که اینگونه نیست و آب کاملا منطبق با استانداردهای ملی و بین المللی است.
وی افزود: وقتی املاح آب توسط برخی دستگاه های تصفیه به طور کامل حذف شود، دیگر آن آب قدرت عبور جریان الکتریسته و انجام فرآیند الکترولیز را نداشته و لذا هیچ اکسیژنی تشکیل نشده و هیچ اکسید فلزی یا غیر فلزی نیز تشکیل نشده است و رنگ آب تغییر نمی کند و افراد مدعی می شوند که آب پاک شده و دیگر آلوده نیست.
مدیر کل کنترل کیفیت و بهداشت شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه وجود املاح در آب آشامیدنی ضرورت داشته و جذب این املاح در بدن همراه با نوشیدن آب برای سلامت انسان ضروری است، گفت: به همین دلیل در استانداردی که برای آب های بسته بندی تعریف شده مشخصا ذکر شده است که میزان املاح محلول در آب نباید کمتر از ۱۵۰ میلی گرم در لیتر باشد.
واقفی اظهار کرد: تمامی آب های بطری شده و همچنین آب های معدنی باید دارای املاح ضروری برای بدن باشند لذا اگر فرآیند الکترولیز برای آنها نیز هماهنگونه که در فیلم نشان داده می شود انجام شود، نتیجه یکسان بوده و همان رنگ تیره در آب ایجاد می شود.
به گفته وی فیلم اخیر و مشابه آن تا کنون چندین مرتبه در شبکه های اجتماعی پخش شده است و اگر شما هم این کار را با هر آبی که دارای املاح باشد انجام دهید همین اتفاق خواهد افتاد مگر اینکه از آب مقطر استفاده کنید.
انتهای پیام
نظرات