• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1400042719357
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

علت کمبود مرغ در ارومیه چیست؟

علت کمبود مرغ در ارومیه چیست؟

ایسنا/آذربایجان غربی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: روزانه بیش از ۱۴۸ هزار قطعه مرغ در استان کشتار می شود.

یوسفی در گفت وگو با ایسنا افزود: روزانه در سطح کشتار گاه های استان بیش از ۱۴۸ هزار قطعه مرغ گوشتی کشتار می شود که نزدیک به ۲۵۱ تن گوشت مرغ بدست می آید. 

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرفی گوشت مرغ در استان روزانه ۲۳۰تن است که اغلب در برخی روزها تولید مازاد برمصرف هم است، تصریح کرد: برای تنظیم بازار مرغ استان هیچ گونه مجوزی برای خروج تولیدات گوشت مرغ و جوحه از استان صادر نمی شود.

وی یاد آور شد: برای جلوگیری از هرگونه مشکل تولیدکنندگان نهاده های دولتی را با نرخ یارانه ای دریافت می کنند.

یوسفی درخصوص برخی کمبود ها در ارومیه نیز اظهار کرد: جوجه ریزی باعث بروز برخی کمبود ها شده که به زودی با ورود آنها به چرخه مصرف بازار به ثبات می رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha