• یکشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400022618533
  • خبرنگار : 50188

مدیر آموش و پرورش رفسنجان اعلام کرد

یک سوم بار تعلیم و تربیت رفسنجان بر دوش مدارس غیردولتی/ دانشگاه فرهنگیان به حال خود رها شده

یک سوم بار تعلیم و تربیت رفسنجان بر دوش مدارس غیردولتی/ دانشگاه فرهنگیان به حال خود رها شده

ایسنا/کرمان مدیر آموزش و پرورش رفسنجان با بیان اینکه ۳۷ درصد مدارس رفسنجان غیردولتی هستند و ۳۳ درصد دانش‌آموزان شهرستان در این مدارس تحصیل می‌کنند، گفت: در واقع یک سوم بار آموزش و پرورش شهرستان رفسنجان بر دوش مدارس غیردولتی است.

"حسین تقوی‌رشیدی" امروز 26 اردیبهشت ماه در نشست خبری به‌مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی اظهار کرد: در یک سال گذشته علی رغم تعطیل شدن آموزش های حضوری هیچ یک از فعالیت های آموزشی نه تنها کم نشد بلکه بیشتر هم شد. در حالی که دانش‌آموزان که محور اصلی تعلیم و تربیت هستند را به صورت حضوری در اختیار نداشتیم و همه کلاس، درس، مشق و مدرسه خلاصه شده در یک گوشی یا تبلت و در نهایت یک لپ تاپ که با وجود سختی‌ها مجاهدت‌های خاموش معلمان ما در تاریخ ماندگار خواهد بود.

وی با بیان اینکه امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری است و این تصمیم براساس نظر وزرات آموزش و پرورش به همراهی ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته شده، تاکید کرد: فاصله گذاری اجتماعی، تهویه سالن های امتحان و ضدعفونی کردن محیط مدارس در دوارن امتحانات جدی گرفته می شود.

تقوی‌ هزینه کردن در راه تعلیم و تربیت را سرمایه گذاری دانست و با اشاره به موفقیت های آموزش و پرورش رفسنجان یادآور شد: در فعالیت‌های پژوهشی، مدیریت آموزش و پرورش رفسنجان رتبه اول استان را کسب کرده و در زمینه فعالیت‌های پرورشی ۳۷ رتبه استانی کسب کرد که در این مسابقات 5000 دانش‌آموز به‌صورت مجازی شرکت کرده بودند.

وی به کسب رتبه اول الگوی برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی، کسب مقام جهانی در مسابقات مجازی رشته تربیت‌بدنی کسب رتبه‌های برتر در مسابقات نقاشی، انشاء و... اشاره و بیان کرد: در مسابقات فرهنگی هنری ۶۷ رتبه استانی و دو رتبه کشوری توسط دانش‌آموزان رفسنجانی کسب شد.

مدیر آموش و پرورش رفسنجان از برگزاری جشنواره نوجوان سالم با هدف پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر یاد کرد و گفت: در این جشنواره هم ۱۹ رتبه استانی توسط دانش‌آموزان رفسنجانی کسب شد.

وی به کمک های مومنانه به خانواده های دانش آموزان نیازمند اشاره و بیان کرد: امسال ۸۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان کمک مومنانه در مدارس هیات امنایی و از طریق مشارکت ها جمع آوری و با حفظ کرامت به صورت بسته های غذایی و مایحتاج ضروری بین دانش آموزان نیازمند توزیع شد و این مبلغ غیر از مواردی است که مدیران مدارس همکاری کردند.

تقوی با اشاره به کمبود تلفن همراه هوشمند و تبلت برای دانش آموزان نیازمند در شروع سال تحصیلی، گفت: در مجموع ۲۸۰  دستگاه تبلت و موبایل به آموزش و پرورش شهرستان واگذار و در اختیار دانش آموزان نیازمند قرار گرفت.

وی با اشاره به کمک خیران و مشارکت در ساخت مدارس یادآور شد: شش مدرسه رو به اتمام یا در حال احداث داریم و برای امسال تاکنون خیران تفاهم‌نامه مشارکت در ساخت چهار مدرسه را امضا کرده‌اند.

تقوی خاطرنشان کرد: حدود  ۸۹ مدرسه در رفسنجان تخریبی است و عمر بالای ۴۰ تا ۴۵ سال دارند و دانش‌آموزان ما زیر سقفی که استحکام ندارد درس می‌خوانند. فعلاً ساخت و ساز در آموزش و پرورش به‌صورت مشارکتی انجام می‌شود یعنی ۳۰ تا ۵۰ درصد اگر خیران بسازند مابقی را اداره کل نوسازی مدارس تکمیل می‌کند.

وی ادامه داد: پروژه‌هایی در رفسنجان داریم که از صفر تا ۱۰۰ خیران هزینه آن را پرداختند بنابراین مطالبه ما از نوسازی این است که به ازای هر مدرسه باید دو مدرسه در رفسنجان بسازد.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان با اشاره به موضوع ادغام نهضت سوادآموزی با آموزش و پرورش، تصریح کرد: هر سال ما موظف هستیم بر اساس سهمیه‌ای که استان مشخص می‌کند افراد را برای سوادآموزی جذب کنیم. تأمین کتاب، لوازم‌التحریر و کل هزینه‌های سوادآموزی رایگان است و امسال هم سهمیه ایرانی و هم اتباع را داریم.

وی توضیح داد: توانستیم از دوره سوادآموزی ۱۰۸ نفر، دوره انتقال ۸۰ نفر و دوره تحکیم ۶۶ نفر جذب کنیم و سهمیه اتباع را به‌طور کامل پوشش دادیم.

تقوی در ادامه به بحث کمبود نیروی انسانی در رفسنجان اشاره کرد و گفت: سال‌هاست که در تامین نیروی انسانی متخصص در شهرستان رفسنجان کم‌لطفی شده نه از طرف شهرستان، بلکه از طرف استان و وزارتخانه. یعنی ما با کمبود نیروی انسانی در بعضی سال‌ها به شدت مواجه بودیم و هرچند در سال تحصیلی گذشته تعدادی از حق التدریس‌هایی که طبق قانون آموزش و پرورش واجد شرایط بودند، استخدام شدند ولی برای سال تحصیلی آینده باز هم کمبود وجود دارد.

تقوی ادامه داد: بعد از انقلاب تاکنون می توان گفت امسال بیشترین‌ میزان بازنشستگی را در رفسنجان داریم و تا سال تحصیلی آینده ۲۹۴ نفر بازنشسته داریم که با استان رایزنی کردیم نسبت به تأمین نیرو اقدام کند که امیدواریم کمبود نیرو در اول مهر جبران شده باشد.

وی بیان کرد: کل نیروهای شاغل در آموزش و پرورش رفسنجان ۲ هزار و ۹۳۷ نفر هستند و ۲ هزار و ۶۰۰ نفر هم در مدارس غیردولتی مشغول فعالیت هستند و اگر مدارس غیردولتی نبودند آموزش و پرورش با مشکل مواجه می‌شد.

به گفته وی ۱۴۷ مدرسه غیردولتی، ۹۸ پیش‌بستانی و ۸۸ آموزشگاه زبان خارجه و آزاد در رفسنجان فعالیت می کنند.

مدیر آموزش و پرورش رفسنجان همچنین به دانشگاه فرهنگیان رفسنجان نیز اشاره ای داشت و گفت: هیچ اقدامی در خصوص مستقل شدن دانشگاه رفسنجان انجام نشد و بنده به سهم خودم وظیفه‌ای که داشتم به مسئولان مربوطه در شهرستان نامه نوشتم و پیگیری کردم و به خود استاندار به عنوان ریاست شورای هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان استان نامه نوشتم و این گلایه را از رییس دانشگاه فرهنگیان کرمان دارم که موضوعی که سال‌ها پیگیر آن بودم میانه راه رها شد و نمی‌دانم اگر دوباره کلاس‌ها حضوری شروع شود آیا دانشجویی داریم؟

وی اضافه کرد: امیدوارم این ظرفیت عظیم در رفسنجان نادیده گرفته نشود و دانشگاه فرهنگیان مستقل زیر نظر وزارتخانه در رفسنجان فعالیت داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha