• دوشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400021308834
  • خبرنگار : 50325

بازسازی ۵۰۰ واحد مسکونی محرومان در قم

بازسازی ۵۰۰ واحد مسکونی محرومان در قم

ایسنا/قم مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: بازسازی ۵۰۰ واحد مسکونی محرومان استان قم در دست اقدام است که تاکنون ۱۲۵ واحد بازسازی کامل شده است.

سرهنگ محمود داودآبادی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در آستانه هفته بسیج سازندگی با تعداد محدود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی در محل این سازمان برگزار شد، به مهم ترین ماموریت‌های این سازمان اشاره کرد.

وی گفت: سازمان بسیج سازندگی و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان قم ۵ حوزه مأموریت در بخش های عمران و زیرساخت، اشتغال، بهداشت، کمک‌های مؤمنانه، درمان و فرهنگی دارد.

وی افزود: در حوزه عمران و زیر ساخت احداث ۹۷ واحد مسکونی در استان لرستان صورت گرفته، همچنین ۵۰ واحد احداثی در سی‌سخت و ۲۱ واحد برای مددجویان با همکاری کمیته امداد استان قم در این زمینه در دست اقدام است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم اظهار کرد: احداث زمین چمن در روستای علی‌آباد، حفر چاه در ۷ روستای استان، آب‌رسانی به ۲۵ روستای هدف، احداث مدرسه روستای چشمه شور، برپایی کارگاه‌های اشتغال، جدول‌گذاری حاشیه شهر و تعمیر از دیگر فعالیت‌ها در حوزه عمران و زیرساخت بوده که بخشی از بودجه آن توسط خیرین تامین شده و بخش دیگر آن توسط اعتبار سازمان تامین شده است.

وی افزود: بازسازی ۵۰۰ واحد مسکونی محرومان استان قم در دست اقدام است که تاکنون ۱۲۵ واحد بازسازی کامل شده است.

داوود آبادی ادامه داد: در حوزه کمک های‌مومنانه ۲۰۰ هزار بسته معیشتی در استان توزیع شد که ۹۵ هزار بسته توسط سپاه استان قم تامین شد، همچنین بیش از ۳۷ هزار بسته با کمک ناحیه بسیج دانشجویی و شورای هیئات مذهبی توزیع شده است.

وی افزود: در سال گذشته ۱۲ و نیم میلیارد تومان تسهیلات در راستای اشتغال خانگی پرداخت شده است که با این مبلغ ۷۳۶ نفر مشغول به کار شدند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم تصریح کرد: ۲۴۰ صندوق مردم یار با عضویت ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر توسط سازمان بسیج سازندگی قم ساماندهی شده است که در عرصه‌های مختلف مشاغل روستایی فعال هستند.

وی افزود: ۶۵ گروه جهادی در حاشیه بخش ها و روستاهای قم خدمت رسانی کرده‌اند و همچنین گروه حرفه ای دندانپزشکی برای کمک رسانی به سوریه اعزام شدند.

داوود آبادی ادامه داد: در بخش فرهنگی نیز طلاب جهادی با حضور مستمر در روستاها به‌عنوان امام روستا تمامی مسائل روستاها را از نزدیک بررسی می‌کنند و برای رفع مشکلات تلاش می‌کنند.

وی افزود: خدمت این طلاب جهادی در دوره های تقریبا ۲و نیم ساله انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha