دکتر"حسین مهرابی" صبح امروز 10 فروردین ماه در نشست بررسی راهکارهای تحقق شعار سال با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در اتاق بازرگانی کرمان اظهار کرد: مسئله این است که ما تعریف مشترکی از مانع نداریم و ممکن است موردی که برای تولیدکننده مانع است، برای دیگری روش کسب پول باشد که به این ها می گوییم کاسبان مانع.
وی افزود: بزرگ ترین مانع برای تولیدکننده تصمیمات خلق الساعه است که دستگاه های اجرایی را نیز با نوسانات زیادی مواجه می کند.
مهرابی با اشاره به اینکه موانع تولید در حوزه های مختلف دسته بندی شده، تصریح کرد: برای توسعه استان در آینده در زیرساخت ها با مشکل مواجه خواهیم بود و به عنوان مثال برای تولید برق نخستین مانع این است که منابع طبیعی براساس قوانین موجود، مسیر انتقال را نمی دهد.
سرپرست معاون امور اقتصادی استانداری کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه برخی موارد دچار ناکارآئی در مسیر اقتصاد شده اند، گفت: مجلس باید بررسی کند که کدامیک از تسهیلات یارانه ای بیشتر از مسیر خود منحرف شده است؟
وی اظهار کرد: احساس می کنم به زنجیره های تولید باید بیشتر بهاء بدهیم در حالی که اکنون بیشتر به اشتغال تاکید می شود؛ اشتغال مسئله مهمی است اما چون اعتبارات به سمت فعالیت های خارج از زنجیره تولید نشت پیدا می کند، می تواند آسیب زا باشد.
مهرابی با بیان اینکه اقتصاد ایران دچار یک کلاف سردرگم است، گفت: در تعیین نرخ بهره، پس اندازکنندگان گلایه دارند که نرخ پایین است و ارزش دارایی آنها حفظ نمی شود، سرمایه گذار می گوید هزینه بالاست و بانک گلایه دارد نرخ مدنظرشان تامین نمی شود و هر سه گروه طلبکار هستند که این وضعیت ریشه در تورم دارد، تورم ریشه در حجم پول و این مسئه ریشه در ساختار غلط بودجه، در پی آن نظام اداری و ساختار تاریخی شکننده دارد که این مسائل باید جمع بندی و برای آنها راهکار پیدا کرد.
انتهای پیام
نظرات