• شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400010702337
  • خبرنگار : 50212

مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کرد

مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کرد

ایسنا/مرکزی دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی، از آغاز فعالیت دبیرخانه مجمع مشورتی نظام مسائل استان در راستای پیگیری مطالبات مردم خبر داد.

محسن مرادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ساختار فعالیت مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در استان مرکزی اظهار کرد: مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی تحت نظارت میدانی مجلس شورای اسلامی در راستای بررسی مطالبات و رفع مشکلات مردم توسط نخبگان استانی در همه استان‌ها از جمله استان مرکزی با هدف عینیت بخشی به بیانه گام دوم انقلاب راه‌اندازی شده است.

وی گفت: مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی به دنبال تعامل سازنده و موثر با بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... از طریق ساماندهی نخبگان، اندیشمندان و فعالان جوان این بخش‌هاست. این مجمع در نظر دارد که مشکلات، مسائل، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مختلف استان‌ و شهرستان‌های تابعه را شناسایی و احصاء کند.

مرادی با تاکید بر اینکه قطعا بررسی وضعیت موجود و شناسایی ظرفیت‌ها لازمه برنامه‌ریزی برای هرگونه فعالیت است، تصریح کرد: این مجمع در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از جوانان و تکیه بر توانمندی‌های داخلی برای پیشرفت ایران اسلامی و مقابله با تهدیدات دشمن و رفع مشکلات فعلی کشور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در گام نخست، قرار است دبیران شهرستان‌های استان مرکزی و دبیران کارگروه‌های ده گانه در بخش‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، اقتصادی، بهداشتی، کشاورزی، انرژی، صنایع، اجتماعی، عمرانی و حقوقی تعیین شوند که خوشبختانه در کوتاه ترین زمان ممکن در اکثر شهرهای استان این کارگروه ها تشکیل شده و امیدواریم با تعامل سازنده و همکاری موثر با همه سازمان‌ها و دستگاه‌های متولی و حمایت مدیران ارشد استان در بخش‌های مختلف بتوانیم گامی در راستای عینیت بخشیدن به بیانیه گام دوم انقلاب و رفع مسائل و مشکلات استان با تکیه بر جوانان انقلابی و متخصص برداریم.

مرادی افزود: این مجمع بنا دارد با سازماندهی اندیشمندان، فعالان و نخبگان جوان، در همه‌ بخش‌ها و با اتکاء به ظرفیت جوانان متخصص، مخلص و انقلابی به عنوان یک حلقه میانی بین بدنه مردم و حکومت، تمام توان خود را در مطالبه‌گری و رفع مشکلات مردم  بکار بندد.

وی با اشاره به اینکه دبیران شهرستانی مجمع همان وظایف دبیران استانی را در چارچوب وظایف تعیین شده دارند، افزود: تشکیل کارگروه های پنج نفره ده گانه شهرستان‌ها نخستین گام برای فعالیت مجمع در شهرستان‌هاست که هر کارگروه یک دبیر و چهار عضو دارد و قرار است مسائل و مشکلات، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شهرستان‌ها را احصاء و شناسایی کنند. بدیهی است در سایه شناسایی و رصد شهرستان، برخی ظرفیت‌های بالقوه و خالی شناسایی می شود که نیازمند به فعلیت درآوردن است و این مجمع در کارگروه های تخصصی بدنبال به فعل درآوردن این ظرفیت‌ها از طریق تعامل با دستگاه های اجرایی و نخبگان است.

دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در استان مرکزی افزود: موضوعات و مسایل مختلف مرتبط با هر کارگروهی پس از بررسی و کارشناسی، با ارائه راهکارهای پیشنهادی برای برطرف شدن آنها دسته بندی شده و به مجمع استان ارسال می‌شود و پس از جمع بندی در استان به مجلس شورای اسلامی ارسال شده و در قالب یک نظام مسائل به منظور طی مراحل قانونگذاری و اجرایی به مراجع ذیصلاح ارائه می‌شود.

وی به بررسی این مشکلات در سه قالب متفاوت در مجلس اشاره کرد و گفت: چنانچه مشکلات مطرح شده در سطح منطقه‌ای و استانی قابل برطرف شدن باشد پیگیری لازم صورت می‌گیرد و اگر مشکلات باید در سطح ملی بررسی شود از طریق کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی مورد واکاوی قرار گرفته و برای برون رفت از آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

گفتنی است که "محسن مرادی" در حکمی از سوی دبیرکل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور به عنوان دبیر مجمع مشورتی نظام مسائل استان مرکزی منصوب شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha