• جمعه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۴:۰۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 00061678079
  • خبرنگار : 71649

رضاییان: باید منع ورود خارجی‌ها به فوتبال ادامه یابد/ آدم‌ها عوض شدند اما بدنه فدراسیون نه

رضاییان: باید منع ورود خارجی‌ها به فوتبال ادامه یابد/ آدم‌ها عوض شدند اما بدنه فدراسیون نه

مدیرعامل پیشین فولاد خوزستان گفت: ما باید باز هم فرصت می‌دادیم که بدهی‌های باشگاه‌ها به صفر برسد تا یک سال بدون بحران کمیته انضباطی فیفا را پشت سر بگذاریم.

مسعود رضاییان در گفت‌وگو با ایسنا درباره رفع قانون منع ورود خارجی‌ها به فوتبال ایران از فصل آینده اظهار کرد: ابتدا سوالم این است که در این مدتی که ورود بازیکن خارجی ممنوع بود چه اتفاق بدی افتاد که اکنون این قانون برداشته شده است. مگر در گذشته خودمان چه دستاورد بزرگی داشتیم که دوباره داریم به همان سمت رو می‌آوریم. مگر در گذشته چند بازیکن خیلی خوب خارجی داشتیم؟ من این رفع قانون منع ورود خارجی‌ها را اتفاق خوبی نمی‌بینم و این یک نظر شخصی است. ممکن است ۲ تا ۳ باشگاه در لیگ باشند که به یک مربی خوب یا بازیکن خوب نیاز داشته باشند اما رفع این قانون هیچ تاثیری روی تمام تیم‌های لیگ یک یا ۲ و بیش‌تر تیم‌های لیگ برتری ندارد و هیچ فرقی برای‌شان نمی‌کند چون از همان اول هم پولش را نداشتند.

او ادامه داد: همان باشگاه‌های خوب‌مان هم که همیشه دست به دامان بازیکنان یا مربیان خارجی بوده‌اند، آیا توانسته‌اند حق و حقوق خارجی‌ها را به موقع پرداخت کنند؟ همه باشگاه‌ها در این مدت داشتند تاوان بدهکاری سال‌های قبل خودشان را به این بازیکنان می‌دادند و همچنان هم می‌دهند. در رابطه با این‌که گفته می‌شود یک صندوق برای تسویه حساب ۱۰ درصد قراردادها در فدراسیون درست می‌شود هم باید بگویم پس ۹۰ درصد باقی مانده چه می‌شود؟ باشگاه‌ها اتوماتیک ۳۰ تا۴۰ درصد قراردادها را می‌دادند و بابت باقی مانده قرارداده که به موقع پرداخت نمی‌شد چه باید کرد؟ به دلیل همین باقی مانده پول‌شان می‌رفتند و شکایت می‌کردند و کار به فیفا کشیده می‌شد.

مدیرعامل پیشین فولاد خوزستان اضافه کرد: ما که در خصوص نداشتن بازیکن خارجی در تنگنا و مضیقه نبودیم که به سرعت این این قانون را برداشتند. ما خوشبختانه داشتیم در فوتبال ادامه می‌دادیم و مربیان ایرانی هم خیلی خوب داشتند کار می‌کردند و با این روشی که دوباره پیش خواهیم گرفت جلوی دیده شدن استعدادها را دوباره می‌گیریم. برخی از بازیکنان خارجی را که می‌خریم کیفیت لازم را ندارند و جای یک جوان ایرانی که بهتر از این بازیکن هم است را پر می‌کنند. نکته بعدی هم این است که بازیکنان کیفی خیلی خوب که می‌تواند در لیگ ما بازی کنند، واقعا انگشت شمار و کم هستند. بازیکنان باکیفیت بالا حداقل ۱۰ میلیون یورو قیمت‌شان است و ما چگونه می‌توانیم این بازیکن را خریداری کنیم؟ از کجا قرار است این بودجه را تامین کنیم؟

او با بیان این‌که هر جوری نگاه می‌کنید نمی‌شود بازیکنان با کیفیت خارجی را به لیگ‌مان بیاوریم، گفت: اگر قیمت بازیکن پایین باشد، ممکن است کیفیتش هم پایین باشد. اگر هم بازیکن خوب بخواهیم بیاوریم قطعا هزینه هنگفتی باید بپردازیم که این کار را هم نمی‌توان انجام داد. ما باید باز هم فرصت می‌دادیم که بدهی‌ها به صفر برسد و یک سال بدون بحران کمیته اضباطی فیفا را پشت سر بگذاریم و باید قانون منع ورود خارجی‌ها یک فصل ادامه پیدا می‌کرد. البته آوردن مربی، مدرس و تمرین دهند شاید بد نباشد چون آن‌ها می‌توانند به رشد فوتبال کمک کنند اما یک بازیکنی که با قیمت بالا می‌آید و خیلی زود هم می‌رود، چه تاثیری روی فوتبال ما دارد؟ فقط باعث می‌شود دستمزد بازیکنان ایرانی هم در کنار آن‌ها بالا تر برود.

رضاییان درباره عملکرد فدراسیون فوتبال جدید بیان کرد: در دو سه ماه نمی‌شود فدراسیون فوتبال را ارزیابی و قضاوت کرد. به هر حال شرایط تیم ملی و باشگاه‌های ما محصول عملکرد و تصمیمات گذشته است و نمی‌شود با فدراسیون جدید آن را مقایسه کرد و به جز چند انتصاب جدید هیچ کاری را از نو شروع نکردند. بعدا باید ببینیم این انتخاب‌ها خوب از آب در می‌آید یا خیر. در مجموع هنوز زود است در رابطه با عملکرد فدراسیون فوتبال صحبت کرد. تنها نکته این است که بدنه همان بدنه است و فقط آدم‌ها عوض شده‌اند و همان هیاهوها، دعواها و درگیری‌ها هنوز وجود دارد.

او در رابطه با حضور سرپرست‌ها در برخی سمت‌های فدراسیون و نبود یک جایگاه ثابت خاطرنشان کرد: وقتی یک هرم از بالا تا پایین لرزان و بی‌ثبات باشد، ممکن است در عملکرد فدراسیون تاثیر منفی بگذارد. خیلی‌ها اصولی برنامه‌ریزی ئمی‌کنند و همه چیز موقت برنامه‌ریزی می‌شود. من به جای سرپرست می‌گویم مسوول موقت که این مسوول رفتار و برنامه‌هایش هم موقت است. البته تقصیر این مسوول هم نیست چون نمی‌داند بعدش چه می‌شود. البته به طور کلی محصول این جا به جایی‌های دولت را هم ما در ابعاد جامعه‌مان می‌بینیم. بعضی‌ها مورد تایید دولت قبل بودند و در دولت بعد ممکن است مورد تایید نباشد و این مساله روی عملکردشان تاثیر بد می‌گذارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha