دکتر آبتین حیدرزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مقابله با ویروس کرونا طی بازدیدهای انجام شده از ابتدای شیوع همه گیری این بیماری تاکنون، ۶۰۷ هزارو ۵۶۷ مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح استان به انجام رسیده است.
وی ادامه داد: به ۱۶ هزار و ۶۵ واحد صنفی متخلف بهداشتی (مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آشامیدنی و اماکن عمومی) به علت عدم رعایت موازین بهداشتی، اخطاریه بهداشتی صادر شد و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.
حیدرزاده با تاکید بر اینکه در راستای کنترل و قطع زنجیره انتقال کرونا با متخلفان به طور جدی برخورد می شود، تصریح کرد: در طی مدت مذکور، ۲ هزار و ۳۲۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت تخلف بهداشتی تعطیل شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بازدید بیش از ۵۷ هزار کارخانه و کارگاه های صنعتی فعال در مناطق تحت پوشش دانشگاه، گفت: در این خصوص آموزش های لازم به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا به کارکنان ارایه شد.
وی یادآور شد: به منظور پیشگیری از کرونا، ۱۸۴تیم بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان در شهر رشت و شهرستان های استان بر فعالیت واحدهای تولید، عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد، نظارت دارند.
حیدرزاده در پایان با تاکید بر اینکه بسیج مقابله با کووید -۱۹ و نظارت بر واحدهای صنفی، تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و مکان های پر ازدحام تا پایان شکست کرونا ادامه خواهد داشت، گفت: همکاری مردم به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خوب است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی از سوی رسانه ها به ویژه رسانه ملی موجب افزایش آگاهی عموم مردم شده است.
انتهای پیام