کیارش بیرانوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از پروژههای اقتصاد مقاومتی در کشور ما پرورش ماهی در قفس است، در استان چندین سد داریم که میتوانیم آبزیپروری و پرورش ماهی در قفس را رواج بدهیم.
وی تصریح کرد: از سال ۹۵ و ۹۶ بهصورت آزمایشی این اقدام آغاز کرده و این را بهصورت پلکانی بالا میبریم و لرستان یکی از استانهای پیشرو در بحث ماهی در قفس است.
مدیرکل شیلات لرستان خاطرنشان کرد: برای پرورش ماهی در قفس یکدفعه نمیشود با کل ظرفیت کارکرد چون ریسک خیلی بالا است و باید بهصورت پلکانی به سمت جلو برویم.
بیرانوند اضافه کرد: لرستان با توجه به سدهای که دارد میتواند بیش از ۱۰ هزار تن تولید ماهیان در قفس داشته باشد ولی باید مدیریت شده کار کرد در این راستا هر ۱۷ تن یک شغل ایجاد میکند.
وی بیان کرد: ما در لرستان در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ تن ظرفیت ماهی در قفس داریم اما تولیدات ما حول و هوش ۱۰۰۰ تن ماهی قفس است.
مدیرکل شیلات لرستان با اشاره به مشکل قفسداران، افزود: با توجه به شرایط سدها و تغییراتی در وضعیت سدها ایجاد شده مجبور شدیم که قفسها را به نقاط دیگر انتقال بدهیم.
بیرانوند ادامه داد: به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم و با تمام ظرفیت به سمت جلو حرکت میکنیم در حال حاضر هم ۵۰ نفر در این صنعت بهصورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند.
وی اظهار کرد: در لرستان با توجه به حمایت استاندار، آب منطقهای، محیطزیست و دامپزشکی خوب توانستهایم عمل کنیم ولی باید به ظرفیت نهایی که بیش از ۱۰ هزار تن است برسیم با حمایت دستگاههای مربوطه به هدف خواهیم رساند.
مدیرکل شیلات لرستان تصریح کرد: اگر یکدفعه حرکت کنیم به مشکل برخورد خواهیم کرد مطالعاتی که انجام دادهایم چون مطالعات بسته و پرورش در محیط بسته است ریسک بالای دارد و باید پلکانی جلو برویم.
بیرانوند خاطرنشان کرد: در حال حاضر در سد سیمره و رودبار که ظرفیت اصلی استان هست به دنبال سرمایهگذار هستیم اگر بیایید با تمام توان این ظرفیت در آن سدها دنبال شود و به هدف نهایی برسیم.
انتهای پیام