سایه ویروس کرونا بر جشن‌های آغاز سال ۲۰۲۱

جشن‌های آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی در سراسر جهان به خاطر نگرانی از همه گیری ویروس کرونا با رونق کمتری نسبت به سال‌های قبل برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، در بسیاری از شهرهای بزرگ جشن‌های همگانی آغاز سال نو برگزار نمی‌شود و مقام‌های بهداشتی در بسیاری از این شهرها از مردم خواسته‌اند تا در خانه‌هایشان بمانند.

در آمریکا، پلیس نیویورک از مردم خواسته است تا برای مراسم آغاز سال نو به میدان تایمز نروند.

مراسم شمارش معکوس آغاز سال جدید همه ساله در میدان تایمز با حضور ده‌ها هزار نفر برگزار می‌شود ولی شهرداری نیویورک امسال تعداد محدودی از اعضای خانواده‌های کادر درمانی و دیگر کارکنان بخش‌های خدماتی را برای شرکت در این مراسم دعوت کرده است.

در لاس وگاس و سن فرانسیسکو هم مراسم آتش بازی برگزار نخواهد شد.

به گزارش بی.بی.سی در کشورهای اروپایی که نگرانی از شیوع گونه جدید ویروس کرونا بیشتر از کشورهای دیگر دیده می‌شود، محدودیت‌های شدیدی در شب سال نو به اجرا گذاشته شده است.

دولت فرانسه از یکصدهزار مامور پلیس برای مقابله با مهمانی‌های شب سال نو و اجرای قوانین منع عبور و مرور شبانه کمک گرفته است.

نیمی از خطوط مترو هم در پاریس تعطیل شده‌اند.

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا از مردم خواسته است مقررات بهداشتی را در شب سال نو رعایت کنند.

جانسون گفت: "این یعنی با دوستان و بستگان در داخل خانه‌ها جمع نشوید مگر این که همگی اعضای یک خانواده باشید و از حضور در تجمعات بزرگ خودداری کنید."

پلیس لندن هم از اهالی این شهر خواسته است تا سال جدید را در خانه‌هایشان جشن بگیرند.

در آلمان که محدودیت‌های قرنطینه در حال اجراست، دولت فروش ترقه و وسایل آتش بازی را ممنوع کرده است.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سخنرانی سال جدید از گسترش تئوری‌های توطئه انتقاد کرد و انتشار آنها را نسبت به بستگان قربانیان کووید-۱۹ بی رحمانه توصیف کرد.

در ایتالیا مقررات منع عبور و مرور از ده شب به اجرا گذاشته شده است و رستوران‌ها و فروشگاه‌ها تعطیل شده‌اند.

در ترکیه نیز مقررات قرنطینه از شب سال نو به مدت ۴ روز به اجرا گذاشته می‌شود.

در استرالیا که یکی از نخستین کشورهایی بود که آغاز سال ۲۰۲۱ را جشن گرفت، از حضور جمعیت در بندرگاه سیدنی برای تماشای مراسم آتش بازی جلوگیری شد و بسیاری از افراد این مراسم را در تلویزیون تماشا کردند.

تاکنون بیشتر از ۸۱ میلیون نفر در سراسر جهان به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند یک میلیون و ۸۰۰ نفر از این بیماران جانشان را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۲ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99101208632
  • خبرنگار :

برچسب‌ها