ارائه ۷۵ مقاله علمی در دهمین کنفرانس شبکه­‌های هوشمند انرژی ۹۹

۷۵ مقاله علمی از متخصصان و محققان و اندیشمندان اقصی نقاط جهان در دهمین کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی ۹۹ (SGC۲۰۲۰) ارائه شد.

دهمین کنفرانس شبکه های هوشمند انرژی ۹۹ (SGC۲۰۲۰) به میزبانی دانشگاه کاشان و همکاری انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران به صورت برخط و (وبیناری) برگزار شد. شهر کاشان به عنوان سومین میزبان شهرستانی و اولین میزبان غیر مرکز استانی است که برگزاری کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی را بر عهده داشت.

سید عباس طاهر- دبیر علمی این همایش تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه این کنفرانس را مجموعا ۱۴۷ مقاله، (۷۰ مقاله به زبان فارسی و ۷۷ مقاله به زبان انگلیسی) عنوان کرد و گفت: از این تعداد در مجموع ۷۶ مقاله ( ۳۱ مقاله فارسی و ۴۵ مقاله انگلیسی) مورد تایید داوران قرار گرفت و مجوز چاپ در مجموعه مقالات دهمین کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی را به دست آورده‌اند.

وی با بیان اینکه حدود ۵۲ درصد مقالات پذیرش شده است، افزود: با برگزاری سخنرانی‌های کلیدی، ارائه مقالات در نشست‌های علمی- تخصصی، برگزاری کارگاه‌ها و میزگردهای علمی، علاقمندان را با آخرین دستاوردهای دانش فنی در این زمینه آشنا سازند.

مقالات انگلیسی کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی دهم نیز در سایت IEEE نمایه خواهند شد. همچنین مقالات فارسی نیز در ISC نمایه خواهند شد.

عباس کتابی- دبیر اجرایی دهمین کنفرانس شبکه­ های هوشمند انرژی ۹۹ نیز دانشگاه کاشان را از دانشگاه های پیشرو در حوزه های پژوهشی مربوط به انرژی عنوان کرد و اظهار کرد: اولین cchpکشور و نیروگاه فتوولتاییک در این دانشگاه ایجاد شده است.

وی از حامیان و برگزار کنندگان این کنفرانس علمی در دانشگاه کاشان قدردانی کرد و افزود: این کنفرانس که با هدف گسترش مرزهای دانش و تبادل نظر علمی و فنی در زمینه شبکه‌های هوشمند به صورت سالانه در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود، مهمترین کنفرانس بین‌المللی برای به اشتراک‌گذاری دانش فنی و علمی کسب شده در زمینه شبکه‌های هوشمند انرژی است.

کتابی تعداد اعضای کمیته اجرایی این کنفرانس را ۱۷ نفر ذکر و خاطر نشان کرد: برای برگزاری هر چه بهتر حدود ۷۰۰ نفر ساعت برای کمیته اجرایی زمان صرف شده است.

وی، «امنیت فیزیکی و سایبری شبکه‌های هوشمند»، «پایش، کنترل و حفاظت شبکه‌های هوشمند»، «منابع انرژی تجدیدپذیر، تولیدات پراکنده و هاب انرژی»، «برنامه‌ریزی و بهره ‌برداری ریزشبکه‌های الکتریکی»، «زیرساخت اندازه‌ گیری هوشمند و پاسخگویی بار»، «خانه و ساختمان هوشمند»، «شهر هوشمند و اینترنت اشیاء»، «حمل و نقل و وسایل نقلیه الکتریکی و اتصال آن‌ها به شبکه»، «قابلیت اطمینان و تاب‌آوری در شبکه‌های هوشمند»، «سیستم‌های اتوماسیون و مدیریت انرژی در شبکه‌های هوشمند»، «سیستم‌های مخابراتی، فناوری اطلاعات و داده‌کاوی در شبکه‌های هوشمند» و «فرهنگ سازی، قانون گذاری و تدوین استانداردها و نظام‌نامه‌های شبکه‌های هوشمند» را از جمله محورهای این کنفرانس علمی عنوان کرد.

کتابی خاطر نشان کرد: کنفرانس شبکه‌های هوشمند انرژی از یک سو سازندگان و دانشگاهیان آخرین پیشرفت‌های خود را در حضور فعالان صنعت برق ارائه داده و از سوی دیگر، فعالان صنعت برق نیز نقشه راه خود را در راستای جهت دهی صحیح به سازندگان و محققان انتقال می‌دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه کاشان، «برگزاری نشست‌های ارائه مقالات تخصصی (شفاهی و پوستری)»، «سخنرانی‌های کلیدی توسط محققان و صنعتگران برجسته»، «برگزاری نشست‌های علمی تخصصی با موضوعات مرتبط با شبکه‌های هوشمند انرژی»، «نمایشگاه تخصصی جانبی برای معرفی شرکت‌ها، کسب‌وکارهای مرتبط و معرفی محصولات و خدمات مربوطه» و «برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی» از مهم‌ترین برنامه‌های این کنفرانس است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99092922276
  • خبرنگار :