سردار"عبدالرضا ناظری" امشب ۲۳ آذرماه در جلسه کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان اظهار کرد: مسئولان کشوری باید به صورت ویژه به استان کرمان در بحث قاچاق توجه کنند و باید سهم استان در این زمینه پرداخت شود.
وی افزود: حجم و تنوع قاچاق در استان بسیار بالاست و با توجه به جغرافیا و گستردگی استان کرمان، همجواری با دو استان مرزی و ... نیازمند توجه ویژه در بحث قاچاق هستیم تا با استفاده از تمام ظرفیت ها تحول و جهش خوبی در این حوزه ایجاد کنیم.
ناظری با اشاره به قاچاق سوخت تاکید کرد: ساماندهی توزیع سوخت باید در سطح استان صورت بگیرد تا جلوی نشت سوخت گرفته شود و تجهیز گلوگاه های استان به سیستم کنترل و دوربین های تطبیق پلاک خودرو با بارنامه لازم است که اکنون در برخی از استان ها انجام می شود و در صورت نصب چنین دوربین هایی خیلی راحت می توانیم تانکرهای حامل سوخت را کنترل کنیم زیرا اکنون با بارنامه های جعلی قاچاق سوخت می کنند.
وی با اشاره به لزوم رفع موانع قانونی در مقابله با قاچاق سوخت بیان کرد: باید کامیون ها و تانکرهایی که دنبال قاچاق هستند، مصادره و یا توقیف شش ماهه بشود زیرا از ظرفیت های نظام برخوردار می شوند و در امر قاچاق سوءاستفاده می کنند و امروز یک دستگاه تانکر حمل گاز با شلیک همکاران ما متوقف شده که ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق داشته است.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به ضرورت برخورد سازمان ها و استفاده از ابزار سازمانی در مقابله با قاچاق سوخت گفت: طرحی در زمینه باک های اضافی خودروها داریم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در زمینه قاچاق دام باید سازمان های نظارتی وظیفه خود را به خوبی انجام بدهند، افزود: کشتارگاه ها نقطه دیگری است که نشتی دام را داریم و باید در این زمینه نظارت بیشتری صورت بگیرد.
ناظری تصریح کرد: کرمان جزو سه استان برتر کشور در حوزه مقابله با قاچاق کالا، ارز و سوخت است و در هشت ماه گذشته امسال بیش از ۶۸۶۷ راس دام قاچاق و بیش از ۳۳۸ تن شیرخشک قاچاق کشف شده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲ میلیون و ۵۶۳ هزار لیتر سوخت از ابتدای امسال تاکنون در استان کرمان کشف شده، بیان کرد: ۱۲۰ باند در این حوزه منهدم شده و توقیف ۲۰ دستگاه کامیون نفتکش را داشته ایم.
فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار کرد: ارزش ریالی کشفیات قاچاق در سال جاری ۱۶۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال قبل ۵۱ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: ۴۹ پرونده با ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال و ۲۲۹ پرونده بالای ۱۰۰ میلیون تومان تشکیل شده است.
ناظری تصریح کرد: نبود شعب اداره تعزیرات در شهرستان ها مشکلات زیادی را به دنبال دارد و در بحث انبار نگهداری کالاهای قاچاق و هزینه کرایه حمل کالاهای مکشوفه به مرکز استان مشکل داریم.
انتهای پیام