مجوز تولید ماسک

مجوز تولید ماسک در این روزهایی که اکثر کشورهای جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا با کمبود ماسک تنفسی روبرو شده اند، از پرمتقاضی ترین مجوزها محسوب می شود.

به گزاراش ایسنا، بنابر اعلام ثبت شرکت، از آنجایی که یکی از موثرترین روش های پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استفاده از ماسک های تنفسی اعلام شده و چون زمان پایان این دوران نامشخص است، لذا تقاضا برای ثبت شرکت تولید ماسک بیش از گذشته افزایش یافته است.

در ایران نیز تعدادی از تولیدکنندگان اقدام به اخذ مجوز تولید ماسک و ثبت شرکت تولید ماسک های تنفسی کردند.

برخی دیگر نیز برای رفع نیاز بازار از سایر تجهیزات پزشکی، اقدام به ثبت شرکت واردات تجهیزات پزشکی نموده و تا حدودی بازار داخلی را از این بحران خارج نمودند.

مراحل ثبت نام مجوز تولید ماسک

از آنجا که ماسک های تنفسی در دسته بندی محصولات پزشکی قرار گرفته اند، لذا بایستی ابتدا  کد تجهیزات پزشکی در اداره کل تجهیزات پزشکی اخذ شود.

همچنین به دلیل ارتباط مستقیم این محصولات با سلامتی افراد جامعه، دریافت مجوز تولید ماسک از نهادهای مسئول مانند دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت معدن و تجارت استان ضروری می باشد.

در ادامه با ۴ گام اصلی برای اخذ مجوز تولید ماسک از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آشنا می شویم:

مرحله اول از مراحل دریافت مجوز تولید ماسک:

ابتدا باید در سایت وزارت بهداشت درخواست خود را مبنی بر صدور مجوز تولید ماسک ارائه دهید.

به گفته معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، تمامی مالکان، مدیران و متصدیان واحدهای صنفی و صنعتی که خواستار تولید ماسک‎های بهداشتی هستند باید به سایت وزارت بهداشت مراجعه و برای دریافت مجوز ثبت نام کنند.

البته دریافت این مجوز برای کارکنان واحدهای نام برده الزامی نیست. در این سایت یک سری اطلاعات کلی از افراد پرسیده شده و افراد اطلاعاتی نظیر کد ملی، آدرس و مشخصات واحد صنفی و صنعتی را اظهار و بارگذاری می‌کنند و متعهد می‎شوند که به مقررات بهداشتی پایبند خواهند بود.

با رعایت این مقررات اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند فعالیت واحد صنفی و صنعتی خود را با شرایط شیوع ویروس کرونا منطبق کنند.

مرحله دوم از مراحل دریافت مجوز تولید ماسک و ثبت شرکت تولید ماسک:

طبق ماده ۲ و ۶ دستورالعمل ثبت وسایل پزشکی (تولید داخل و وارداتی) بعد از معرفی و ثبت نام در سایت وزارت بهداشت از کارگاه معرفی شده در خصوص شرایط بهداشتی محیط توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی منطقه بازدید به عمل می آید و شرایط بهداشتی بررسی شده و در صورتی که شرایط کارگاه برای تولید ماسک مناسب باشد، تاییدیه محل از طرف معاونت بهداشتی صادر می‌شود.

مرحله سوم از مراحل دریافت مجوز تولید ماسک و ثبت شرکت تولید ماسک:

مطابق ماده ۳ دستورالعمل ثبت وسایل پزشکی کلیه شرکتهای تولیدکننده و وارد کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی که مایل به ارائه کالای خود به موسسات پزشکی و شبکه توزیع تجهیزات و ملزومات پزشکی در ابعاد تجاری می باشند موظفند نسبت به ثبت کالای خود و دریافت کد IRC از سایت اداره کل تجهیزات پزشکی کشور اقدام نمایند.

گام چهارم از مراحل دریافت مجوز تولید ماسک و ثبت شرکت تولید ماسک:

ماسک‌های تولیدی از جنبه‌هایی مانند جنس پارچه، تعداد لایه‌ها، نوع کش و فنر بینی مورد بررسی قرار می‌گیرند و سپس یک نمونه از ماسک تولیدی برای بررسی میزان نفوذ ناپذیری در برابر ذرات معلق در هوا به آزمایشگاه ارسال و نتیجه آزمایش از سوی آزمایشگاه اعلام می‌شود.

پس از تایید نهایی و اخذ مجوز می توانید اقدام به ثبت شرکت تولید ماسک های تنفسی نمایید.

توجه داشته باشید که بهتر است برای جلوگیری از سوءاستفاده کلاهبرداران برای ماسک های تولیدی خود اقدام به ثبت برند نمایید.

ثبت شرکت تولید ماسک

شرکت تولیدی ماسک های تنفسی را در دو قالب میتوان ثبت کرد:

۱. ثبت شرکت تولید ماسک با مسئولیت محدود:

از متداول ترین روشهای قابل ثبت در قانون تجارت شرکت با مسئولیت محدود می باشد که با دو شریک می‎توان آن را تاسیس نمود. در این شرکت مسئولیت شرکا به میزان سهم خود می‎باشد.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود از نظر اداری بسیار ساده‎تر از شرکت سهامی خاص است و زمان کمتری برای انجام فرآیند ثبت این نوع شرکت در مقایسه با شرکت سهامی خاص نیاز است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:

کپی برابر اصل مدارک شناسایی موسسین (شناسنامه، کارت ملی یا گذرنامه و مجوزهای لازم برای اتباع خارجی)

امضای اقرارنامه

ارائه اصل گواهی عدم سوء پیشینه (از پلیس +۱۰)

اخذ و ارائه مجوز های ۴ گانه وزارت بهداشت

تنظیم وکالتنامه رسمی (اگر قرار است فرآیند ثبت به واسطه وکیل انجام شود.)

۲. ثبت شرکت تولید ماسک سهامی خاص:

این شرکت ها را با حداقل ۳ نفر عضو به علاوه ۲ نفر بازرس می توان ثبت نمود. مسئولیت هر شخص در خصوص بدهی‎های شرکت سهامی خاص به میزان سهم او می باشد.

شرکت‎های سهامی خاص دارای مزایای مالی-اعتباری بیشتری نسبت به شرکت‎های با مسئولیت محدود هستند اما فرآیند ثبت این شرکت‎ها پیچیده‎تر است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:

کپی برابر اصل مدارک شناسایی موسسین (شناسنامه، کارت ملی یا گذرنامه و مجوزهای لازم برای اتباع خارجی)

امضای اقرارنامه

ارائه اصل گواهی عدم سوء پیشینه (از پلیس +۱۰)

اخذ و ارائه مجوز های ۴ گانه وزارت بهداشت

تنظیم وکالتنامه رسمی (اگر قرار است فرآیند ثبت به واسطه وکیل انجام شود.)

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۲۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99092216864
  • خبرنگار : 30054