سورنا ستاری صبح امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه همراه با هیاتی وارد فرودگاه سنندج شد.
وی پیگیری مصوبات سفر قبلی خود را از برنامههای این سفر عنوان کرد و افزود: توسعه زیرساخت های دانش بنیان استان کردستان یکی از اهداف ما در این سفر است.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: کردستان پارک علم و فناوری خوبی دارد که نیازمند سرمایهگذاری و حمایت بیشتر برای گسترش و ایجاد پارکهای علم و فناوری دیگر در شهرستانهای استان است.
وی ضمن تاکید بر ضرورت حمایت از بخش فناوری یادآور شد: نیروی انسانی خلاق، پیشینه کارآفرینی خوبی دارد و صنایع خلاق میتواند همانند فرهنگ کردستان بحث فناوری و علم را پیش بیاندازد.
ناصر شکری، مدیر صندوق پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری کردستان در بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از پارک علم و فناوری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این صندوق در راستای ماده ۱۰۰ قانون توسعه ایجاد شده است اظهار کرد: فاصلهای که بین بانکها و انسانهای خلاق و نوآور از لحاظ زمان در طرحهای فناوری با ریسک وجود داشت از طریق این صندوق پر شده است.
وی افزود: صندوق کردستان نیز در راستای همین سیاست در سال ۹۷ رسما ثبت شد و اعتبار آن نیز حدود ۱۵ میلیارد ریال بود که این میزان با جذب اعتبارات از طریق معاونت علمی به ۲۰ میلیارد ریال افزایش یافت.
مدیر صندوق پژوهش و فناوری کردستان با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۶۰ فقره تسهیلات پرداخت شده اعلام کرد که حجم این تسهیلات بیش از ۷۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: کار اصلی ما حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور استان است و با توجه به کثرت این شرکتها صندوق آماده ارائه خدمات است.
ارتیکاس اقبال، فرماندار مریوان در تماس ویدویی با معاون پژوهشی و فناوری رییس جمهور اظهار کرد: مریوان از لحاظ گردشگری منحصر به فرد بوده و از جنگلهای زیبایی برخوردار است و از لحاظ صنایع دستی در سطح بینالمللی قرار دارد.
وی افزود: مرز باشماق دومین مرز ترانزیتی کشور است و بازار عراق نیز ظرفیتهای خوبی برای کالاهای فناورانه دارد.
فرماندار مریوان با اشاره به اینکه مرکز رشد مریوان به جوانان خدمات مطلوبی ارائه میدهد، بیان کرد: مردم این منطقه زیر فشارهای خارجی بوده اند و نیاز است امکانات بیشتری در اختیارشان قرار گیرد و امیدواریم با حمایتهای لازم مرکز رشد دارای ملک مختص بهخود شود.
وی در این تماس ویدیویی خواستار حمایت بیشتر از مرکز رشد و توسعه شهرستان مریوان شد.
همچنین، ستاری معاون علم و فناوری رییس جمهور، گفت: خوشبختانه در مریوان واحدهای فناور خوبی درحال فعالیت هستند که باید از آن ها حمایت شود.
در ادامه نیز معاون رئیس جمهور از تعدادی واحد فناور موفق در پارک علم و فناوری بازدید به عمل آورد.
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان افتتاح شد
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان با حضور معاون رئیس جمهور سورنا ستاری افتتاح شد.
رئیس دانشگاه کردستان صبح امروز شنبه در حاشیه افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان که با حضور معاون رئیس جمهور سورنا ستاری انجام شد، اظهار کرد: این مرکز در ساختمانی با زیربنای 500 متر مربع راه اندازی شده است.
رحمت صادقی گفت: بخشی از منابع مالی مورد نیاز برای راه اندازی این مرکز حاصل حمایت های سفر قبلی معاون رئیس جمهور بوده و امروز شاهد افتتاح این مرکز هستیم.
وی افزود که در حال حاضر ۹ شرکت در زمینه نرم افزار، تولید خشک کن و آبگرمکن خورشیدی و غیره با اعتبار یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در این مرکز مستقر و فعالیت های خود را آغاز کرده اند.
رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: فعلا 50 نفر به صورت مستقیم در این شرکت ها اشتغالزایی شده اند و در آینده نزدیک نیز شرکت های دانش بنیان جدیدی در این مرکز استقرار می یابند.
معاون رئیس جمهور در ادامه سفر خود به کردستان، از محصولات مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سنندج که برای تجاری سازی به آنها تسهیلات پرداخت میشده بازدید کرد.
جهانشیر امینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، در این بازدید دو میلیارد تومان برای تجاری سازی محصولات را درخواست و اظهار کرد: ۳ میلیارد تومان برای احداث سرای نوآوری در دانشگاه ازاد نیازمندیم که امیدواریم هرچه سریعتر این سرا ساخته شود.
وی افزود: ۱۲ شرکت در مرکز رشد دانشگاه آزاد در زمینه تصفیه آب، تولید بلوک های بتنی سبک و غیره درحال فعالیت هستند.
سورنا ستاری معاون پژوهش و فناوری رئیس جمهور در ادامه از مرکز فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان و شرکت ژوری مانگ بازدید کرد.
فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این بازدید اظهار کرد: مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان با برخورداری از پتانسیل های بالقوه موجود در منطقه منابع انسانی فرهیخته، اثربخش و متخصص و ساختار انعطاف پذیر و کارآمد به عنوان یک مرکز رشد نمونه در منطقه در زمینه های تولید انتقال و بخشهای تجهیزات پزشکی گیاهان دارویی کارآفرینی و توانمندسازی شرکت های کوچک و متوسط و مکانی برای دریافت و پرورش ایده و فکرهای خلاق و کارآفرین به عنوان کانون اصلی کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در این زمینه شناخته شده است.
وی افزود: این مرکز رشد به دنبال حمایت از ایدههای نو در قالب هسته های تحقیقاتی و واحدهای فناوری مستقر در مرکز رشد بهبود و ارتقاء سطح دانش فنی و واحدهای فناوری از طریق تشویق مشارکت اعضای هیئت علمی در ساختار واحدهای فناوری، تشکیل هسته های تحقیقاتی، ارائه آموزشهای لازم، مدیریت مالی و بازاریابی به واحدهای مستقل به منظور تقویت دانش مدیریت آنها در راستای افزایش احتمال و امکان رقابت این واحدها در بازار تقویت مداوم زیرساختهای لازم مرکز رشد است.
انتهای پیام