به گزارش ایسنا، سرهنگ شهاب امینی با اشاره به انتشار آگهیهای غیرواقعی توسط افراد فرصت طلب و شیاد، اظهار کرد: درج آگهی های استخدام در معابر، جراید و فضای مجازی دلیلی بر صحت آنها نیست و هموطنان می بایست در ارائه اطلاعات شخصی خود دقت لازم را به عمل آورند.
وی افزود: آگهیهای تفکیک شده جنسیتی، درخواست اطلاعات غیر ضروری (عکس شخصی و...)، پیشنهادهای فریبنده و حقوقهای غیر متعارف، ممکن است دامی برای متقاضیان کار بوده و درج صرفا یک شماره تلفن یا آدرسهای گمراه کننده، دلیل مناسبی برای استعلام از مراجع مربوطه یا بررسی آگاهانه موضوع به شمار می رود.
به گزارش پایگاه خبری پلیس وی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس آگاهی ناجا به صورت مستمر نسبت به رصد اوضاع اقدام می کنند، تصریح کرد: با این وجود، هم میهنان نیز می بایست جوانب احتیاط را رعایت کرده و قبل از هرگونه اقدامی، پیامدهای منفی اعتماد به افراد ناشناس را مورد توجه قرار دهند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در پایان از مردم خواست برای یافتن شغل مناسب به سایتها و موسسات مشاوره شغلی و کاریابی معتبر و دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه کرده و هرگونه موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ درمیان بگذارند.
انتهای پیام