قربانعلی قائمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به لزوم همکاری نهادهای انتخابی در کشور، اظهار کرد : نظام ما مبتنی بر رای مردم بوده و انتخابات هر دو سال یکبار برگزار می شود.نهادهای انتخابی هم در قبال رایی که از مردم می گیرند، مسئولیت دارند.
وی ادامه داد: تقابل با یکدیگر، انتظار مردم از نهادهای انتخابی از جمله دولت و مجلس نیست.اگر مردم در سال۹۶ به یک رییس جمهور رای دادند و در سال۹۸ به یک مجلس با گرایش دیگری رای دادند، به این معنا نیست که انتظار دارند مجلس دنبال تقابل با دولت باشد.خواسته مردم هم افزایی قوه مقننه و مجریه برای حل مشکلات کشور است نه گذاشتن چوب لای چرخ یکدیگر.
این فعال سیاسی با اشاره به حضور طیف های مختلف اصولگرایان در مجلس، خاطر نشان کرد: وقتی طیف های مختلفی در مجلس حضور داشته باشند،امکان نقد و اصلاح برنامه های اقتصادی اجتماعی و سیاسی و بهبود آنها وجود دارد.
قائمی در پایان گفت: درست است که مجلس یازدهم با مشارکت پایین مردم تشکیل شد، اما نمایندگان به هر حال باید همه مردم حتی آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند را نمایندگی کنند و از این جهت کار آنها سخت خواهد بود. نمایندگان نباید کسانی را هم که رای ندادهاند، فراموش کنند.
انتهای پیام