به گزارش ایسنا، چندی پیش مدیر کل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین توانیر از ارائه کارت شناسایی برق که روی آن شناسه ١٣ رقمی برق مشترکان درج شده است، به این مشترکان در سراسر کشور خبر داد و به ایسنا گفت: راههای مختلفی برای پرداخت قبض تلفن همراه پیشبینی شده است. یکی از برنامهها، معرفی روشهای مختلفی بود که مشترکان میتوانستند پس از حذف قبوض کاغذی برق، وجه قبض خود را پرداخت کنند و روشهایی برای افرادی که گوشی هوشمند دارند، پیشبینی شده بود.
صاحبان این تلفنهای همراه میتوانند از طریق وبسایت، اپهای مختلف و... قبض خود را پرداخت کنند. افرادی که گوشی هوشمند ندارند میتوانند از طریق USSD قبض خود را پرداخت کنند. اما افرادی که هیچ نوع گوشی ندارند، باید شناسه قبض خود را که پیش از این در قبوض کاغذی درج میشد، داشته باشند.
به گفته وی، برای اینکه این افراد بتوانند چه از طریق تلفن ثابت و چه از طریق خودپرداز پرداخت کنند، تصمیم گرفتیم به همه مشترکان کارت شناسایی برق داده شود که شناسه دقیق خود را داشته باشند. درواقع هدف این است مشترکان شناسه قبض خود را مانند یک کارت مثل دیگر کارتها در اختیار داشته باشند که هرجا مراجعه کردند، بتوانند قبض خود را پرداخت کنند. طرح به صورت سراسری در کشور اجرا میشود.
هزینه کارت شناسایی برق بر عهده صنعت برق
در این راستا مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق - در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ارائه کارت شناسایی برق به مشترکین برق کشور اظهار کرد: قرار است در این کارت، شناسه قبض مشترکان ثبت شود تا مشترکانی که به تلفن همراه هوشمند برای پرداخت قبض خود دسترسی ندارند، همواره شناسه قبض خود را همراه داشته باشند تا بتوانند از روشهای دیگر مانند دستگاه POS و ATM استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه کارت شناسایی برق در دست طراحی است، در مورد زمانبندی ارائه آن گفت: نمیتوان زمان دقیقی اعلام کرد اما احتمالا ظرف دو ماه آینده طراحی آن تمام خواهد شد.
سخنگوی صنعت برق به این سوال که هزینه طراحی و توزیع کارت شناسایی برق توسط چه کسی باید پرداخت شود، پاسخ داد: هزینه بر عهده مردم نیست و صنعت برق پول آن را پرداخت خواهد کرد.
انتهای پیام