احتمال کاهش تولید عسل در گیلان

سرپرست امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به‌علت کم‌آبی ممکن است شاهد کاهش تولید عسل در استان باشیم.

«سورنا چایچی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کم‌آبی در تولید عسل در استان اثر می‌گذارد، چون تولید عسل وابسته به گل و گیاه و وجود انبوه گل گیاه هم وابسته به آب کافی است، اگر امسال آب کافی برای گیاهان نداشته باشیم، ممکن است، شاهد کاهش تولید عسل در استان باشیم.

وی ادامه داد: در هر کندوی زنبور عسل به طور میانگین 18 کیلوگرم عسل تولید می‌شود.

چایچی با بیان این‌که عسل معمولاً باید دارای رطوبت بین 17تا 19درصدی باشد، خاطر نشان کرد: به‌علت رطوبت زیاد در این استان، رطوبت عسل گیلان به طور متوسط  22 درصد است.

سرپرست امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در سه منطقه جلگه‌ای، کوهستانی و میان بند گیلان عسل تولید می‌شود و براساس ذائقه‌های متفاوت، عسل‌های مختلفی از زنبورداران خریداری می‌شود.

وی افزود: زنبورداری در گیلان رو به پیشرفت است اما باید با توجه به پتانسیل استان برای افزایش تعداد کلونی استان برنامه‌ریزی کرد.

چایچی تصریح کرد: عسل نازلترین محصول زنبور عسل است و زنبورداران علاوه‌بر عسل محصولات دیگری چون زهر زنبور، گرده گل، برموم و... نیز تولید می‌کنند و چندین سال است اقبال مردم به دیگر فرآورده‌های زنبور عسل در استان افزایش یافته است.

وی یادآور شد: مردم و مسافرین باید توجه داشته باشند، از افراد مطمئن عسل و دیگر فرآورده‌های زنبور عسل را خریداری کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 97021608274
  • خبرنگار :