عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: افزایش سطح فرهنگی مصرف کنندگان زمینه ساز مصرف محصولات غذایی سالم است.
"جابر سلیمانی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه آذربایجان شرقی، افزود: غذایی که تولید میشود باید ضمن سالم بودن از نظر فیزیکی، شیمیایی و میکروبی، خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.
وی با اشاره به بهترین کار در تولید محصول غذایی سالم اظهار کرد: بهترین کار در تولید و مصرف محصول غذایی سالم افزایش سطح فرهنگی و آگاهی تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات کشاورزی در رابطه با خطرات مصرف محصولات ناسالم در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت و پس از برداشت است.
سلیمانی ادامه داد: افزایش قیمت سموم و کودهای شیمیایی برای جلوگیری از مصرف بیرویه این مواد، راهکاری دیگر، تولید محصول سالم غذایی قلمداد میشود.
وی از لزوم تهیه تصویری دقیق از صنایع تبدیلی کشور گفت و افزود: برای بهبود وضعیت صنایع تبدیلی باید کمیتهای متشکل از مسئولان، دستاندرکاران، صنعتگران و متخصصان راهاندازی و تصویر دقیقی از صنایع تبدیلی کشور تهیه شود تا ظرفیتهای خالی و اشباع در این زمینه شناسایی شده و برای توسعه صنایع تبدیلی برنامههایی تدوین شود.
این کارشناس صنایع غذایی یادآور شد: در حال حاضر 80 درصد غذای مصرفی در کشور را بخش کشاورزی تامین میکند.
سلیمانی تاکید کرد: بالا بردن قیمت محصولات سالم (ارگانیک) در برابر محصولات ناسالم میتواند در افزایش تولید محصولات سالم تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام