امیرکبیر الگوی نظام سازی است

یک کارشناس مسائل استراتژیک امیرکبیر را یک تکنوکرات یا فن سالار معرفی کرد و افزود: امیرکبیر تفکر و عمل استراتژیک را ممزوج کرده و جهت نظام سازی اقدام کرد و الگوی ما برای نظام سازی امیرکبیر است.

یک کارشناس مسائل استراتژیک امیرکبیر را یک تکنوکرات یا فن سالار معرفی کرد و افزود: امیرکبیر تفکر و عمل استراتژیک را ممزوج کرده و جهت نظام سازی اقدام کرد و الگوی ما برای نظام سازی امیرکبیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی – حسن عباسی کارشناس مسائل استراتژیک در همایش " امیرکبیر، جمع بین تفکر استراتژیک و عمل استراتژیک" که در آستانه 20 دی سالروز شهادت امیرکبیر به همت اندیشکده حکمت عهد در اراک برگزار شد، با اشاره به مفهوم انتظار ظهور گفت: تحقق ظهور نیازمند ایجاد شرایطی است و مسلمانان باید لیاقت خود را برای درک ظهور نشان دهند.

وی در ادامه با اشاره به استان عالم خیز مرکزی و تاثیرگذاری این استان در معرفی دانشمندان و علما در تاریخ ایران افزود: اقدامات دیوانی و حقوق دبیری در دوران حکومت های مختلف ایران از شهرستان های استان مرکزی نشأت گرفته است و اگر استانی دارای مکتب برجسته ای در حوزه دانش اداری، مدیریت و سازماندهی باشد، استان مرکزی است که این مهم در شهرستان های مختلف آن در دوره های مختلف بروز و ظهور کرده است.

عباسی با تاکید بر لزوم بازخوانی این میراث، امیرکبیر را عامل ایجاد تغییرات ساختاری در ایران دانست و افزود: در دوران حاضر که جامعه ما با مفهوم تمدن نوین اسلامی مواجه می شود و باید ابعاد این مفهوم را درک کند، اهمیت این بازخوانی به خوبی دیده می شود.

وی در ادامه به جنگی که از ابتدای اسلام میان حق و باطل آنهم در درون جامعه اسلامی آغاز شده و تا امروز در قالب داعش و بوکوحرام و وهابیت ادامه یافته است اشاره کرد و گفت: شهدای مدافع حرم که اینروزها در ایران تشییع می شوند نشان می دهند که این جنگ هنوز به پایان نرسیده و جامعه ما مقابله با این جریان های تکفیری را نباید تنها مبارزه با تروریسم تلقی کند چرا که این جنگ ادامه همان جنگ نیمه کاره است که امروز در سوریه بیش از دو میلیون مجروح، 510 هزار کشته و بسیاری آواره برجای گذاشته است.

عباسی گردن زدن شیخ نمر را از دیگر جلوه های این جنگ علیه شیعیان و دوستداران اهل بیت(ع) عنوان کرد و افزود: این حرکات نمی تواند اقتدار اسلام و اهل بیت(ع) را از بین ببرد.

عباسی با بیان اینکه دشمن امروز به این نتیجه رسیده است که در مقابل این اقتدار کاری از پیش نمی برد، به قطع رابطه عربستان و برخی کشورهای منطقه با ایران اشاره کرد و افزود: آمریکا به عنوان غول سلطه را 36 سال است که از این کشور بیرون رانده ایم و در تمام این مدت رابطه قطع شد، اما مشکلی برای ما ایجاد نشد، مطمئنا قطع رابطه عربستان نیز نمی تواند آسیبی به ایران وارد کند.

وی با بیان اینکه زودتر از اینها باید با عربستان به دلیل رفتارهای ناپسندش برخورد می کردیم افزود: این انقلاب علیرغم مشکلات بسیاری که متحمل شده همچنان پابرجاست و یکی از دلایل این استحکام یکرنگ بودن قلب مردم با رهبرشان بوده و هست.

عباسی افزود: امیرکبیر نیز در راستای دستیابی ایران به اقتدار هرچه بیشتر، "ما می توانیم" را به منصه ظهور گذاشت و علیرغم اینکه برخی با به خطر افتادن منافعشان زمینه شهادت وی را فراهم کردند، اما الگوی او در نظام سازی برای ما باقی ماند.

وی اظهار کرد: امیرکبیر به تنهایی به این مهم اندیشیده، طراحی، برنامه ریزی، اجرا و بر اجرا نظارت کرده است و اگر فتنه انگیزی مفسدان درباری و استثمارگران مرگ وی را رقم نمی زد قطعا زیرساخت هایی که در ایران ایجاد کرد نهادینه می شد و استمرار آن یک جامعه آرمانی را برایمان رقم می زد.

عباسی دوران صدارت امیرکبیر را بسیار کوتاه و در حدود 39 ماه عنوان کرد و افزود: این مرد بزرگ کلیه اقدامات خود برای نظام سازی در ایران را که شامل 118 اقدام اصلاحی بود در این مدت انجام داد.

وی تاکید کرد: در این دوران که نظام سازی به سرعت در حال اجرا شدن است باید امیرکبیر را به عنوان الگوی نظام سازی به جوانان معرفی کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۰ دی ۱۳۹۴ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 94102011623
  • خبرنگار :