در بزرگداشت‌های جشنواره‌ی فیلم فجر چه گذشت؟

محمدعلی کشاورز گفت: باید کوشش کنیم که مملکت‌مان همانطور که در ادبیات فرهیخته است، در سینما و تئاتر هم فرهیخته شود.

محمدعلی کشاورز گفت: باید کوشش کنیم که مملکت‌مان همانطور که در ادبیات فرهیخته است، در سینما و تئاتر هم فرهیخته شود.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایسنا‌، این بازیگر قدیمی سینما ‌،تئاتر و تلویزیون‌، در مراسم بزرگداشتی که در آیین افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر برایش برگزار شد‌، بیان کرد: دو سه سالی است که پایم شکسته و از خانه بیرون نیامده‌ام اما اکنون از وزارت ارشاد ممنونم که برای چنین برنامه‌ای مرا دعوت کرد.

او برای تمام مردم ایران سلامتی‌ و سلحشوری و برای مملکت ایران بزرگی از خداوند آرزو کرد.

کشاورز که شامگاه گذشته 11 بهمن ماه در برج میلاد حاضر شده بود‌ و با همراهی حمید فرخ‌نژاد و بهرام رادان روی سن آمد گفت: بین زن‌ها و مردان ایران هیچ فرقی نمی‌کند و همه باید در بزرگی ‌،‌ رفاه و فرهنگ مملکت خودمان همانطور که بودیم‌، باشیم.

وی همچنین در بخشی از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: من هرچه دارم در درجه اول از مردم مملکتم دارم و نیز از اساتیدی که به من ایرانیت یاد دادند.

او با ابراز تشکر از علی جنتی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) و علی ربیعی(وزیر تعاون‌، کار و رفاه اجتماعی) که در مراسم حاضر بودند خطاب به آنها گفت: ما از این دو مرد فرهیخته می‌خواهیم تا آنجا که در توانشان است به هنر این مملکت کمک کنند.

او تاکید کرد: ما باید بچه‌های خود را از همان سن کم با تئاتر آشنا کنیم تا در بزرگسالی در سینما خودنمایی کنند که البته خوشبختانه آنهایی که تازه آمده‌اند قابل تقدیرند چون در این رشته درس خوانده‌اند.

محمدعلی کشاورز همچنین گفت: مملکت ما با تاریخ چند هزار ساله دارای فرهنگ عجیبی بوده است، همانطور که اشخاصی مثل فردوسی ‌، سعدی‌، حافظ‌ و مولوی‌ انسان‌های نخبه‌ای هستند که در هیچ کجای دنیا مثل آنها وجود ندارد.

او خطاب به این دو وزیر ادامه داد: شما هستید که فرهنگ و هنر ما را باید بالا ببرید و البته نقطه ضعفی دیدید ایراد بگیرید اما اگر کار خوبی هم انجام شد توجه کنید.

این بازیگر با تاکید بر اینکه باید همه کوشش کنیم این کشور در راس همه کشورها باشد خطاب به جوانان ایران گفت: امید مردم به شماست و اینکه در درجه اول نجابت بعد تحصیلات و بعد از گوشه گوشه این مملکت شناخت داشته باشیم.

جنتی و ربیعی پس از پایان صحبت‌های محمدعلی کشاورز با اهدای هدایا و لوح تقدیر از او قدردانی کردند و حضور این هنرمند بر روی سن با تشویق‌های زیاد حاضران همراه بود.

به گزارش ایسنا‌، حسین جعفریان هم یکی دیگر از هنرمندانی بود که در افتتاحیه جشنواره فجر مورد تقدیر قرار گرفت.

این مدیر فیلمبرداری ابتدا با عذرخواهی از گروه فیلمبرداری که به دلیل تاخیر منتظرش هستند از اینکه کارش در سطحی تشخیص داده شده که برایش بزرگداشت بگیرند تشکر کرد.

مدیر فیلمبرداری فیلم‌های «چ»،«رستاخیز»و «درباره الی» اظهار کرد: در طول دوران کاریم این فرصت پیش آمد که با کارگردان‌های خوبی کار کنم، البته در این سال‌ها تنها نبودم و همیشه با گروهی همکاری می‌کردم.

او با نام بردن علیرضا برازنده و پیمان شادمان‌فر‌ به فیلمبردارهای نسل حاضر اشاره و اظهار کرد: شنیده‌ام فیلمبرداران جدید با استعداد هستند و البته کار هومن بهمنش را که شبیه کار خودم هست دیده‌ام و دوست داشته‌ام.

جعفریان همچنین گفت: ما سینماگران زندگی به سامانی نداریم چون شب و روز‌، تعطیل و غیر تعطیل نداریم. بنابراین شریک زندگی ما باید آدم فداکاری باشد که این شرایط را تحمل کند، به همین دلیل از همسرم تشکر می‌کنم.

وی از عظیم جوان‌روح که مدتی قبل درگذشت یاد کرد و آرزو کرد که خانواده‌اش در نبود او صبر داشته باشند.

این مدیر فیلمبرداری سینمای ایران با اشاره به اینکه سال دومی است که جشنواره فجر می‌آید‌، گفت: امیدوارم سال آینده برای دیدن فیلم پسرم به اینجا بیایم و او بتواند فیلمش را بسازد.

در این بخش که به بزرگداشت حسین جعفریان اختصاص داشت قرار بود محمود کلاری و نیکی کریمی هم روی سن حضور داشته باشند اما به دلیل بی‌برنامه‌گی و ناهماهنگی این اتفاق دیرتر رخ داد که البته باعث گله و ناراحتی کلاری هم شد.

کلاری که پس از پایان صحبت‌های جعفریان روی سن آمد گفت: طبق معمول به دلیل نبود برنامه‌ریزی دیرتر آمدم و نمی‌فهمم چرا الان باید اینجا بیایم چون خیلی دلم می‌خواست مفصل درباره حسین جعفریان صحبت کنم.

او با بیان اینکه حضور در بزرگداشت حسین جعفریان برای خودش و نیز جشنواره فجر افتخار بزرگی بوده است‌، اظهار کرد: نقش حسین جعفریان چیزی نیست که به طور خلاصه و در آخر مراسم بیان شود‌ و حقیقتا حالم گرفته است و امیدوارم این اتفاق در جای درستی بیفتد.

در ادامه مراسم افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر تقدیر از فعالان لابراتورها و استودیوها یکی دیگر از بخش‌های این برنامه بود.

در این بخش با حضور حجت‌الله ایوبی و فیروزآبادی (قائم مقام وزیر تعاون) از بهمن کریمیان، امیر بدیل‌، کیهان خسروانی‌، حسین شمسی‌، مسعود کلانتری‌، بیژن جباری‌، اکبر عالمی‌، محمدتقی شاهرخ‌، هاشم محمدی فر‌ و ناصر انصاری‌ که از مدیران استودیوهای مختلف بودند تقدیر شد.

همچنین از 28 فرد تاثیرگذار در استودیوها هم قدردانی شد که شامل پدرام عظیمی ‌، عوض مرادی‌، ایرج مهربخش‌، جهانگیر رجبی خواه‌، حسن نیک‌نژاد ‌،جمشید بارز‌منش، علیرضا کریمی‌، مصطفی نعیمی‌، وحید تبریزی‌، عبدالحسین‌ محمددینی، محسن چیت‌ساز‌، موسی‌ مکوندی‌، محمود کریمی‌، اصغر مشهدیان ،‌ سیامک سعیدی‌، احمد عبدالهیان‌، محمدابراهیم رضایی‌، حسن جعفر لواسانی‌، مجد وفایی‌، محمد حسن عبادی‌، فرامرز ثمر‌، حامد طباطبایی ‌،حسن رضایی‌، ناصرالدین شهراد‌، صادق نوذری‌، محمد حسن طهماسبی‌، اکبر کرمی‌ و تیکران تومانیان.

تقدیر از محمد علی کشاورز

تقدیر از حسین جعفریان

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 93111206580
  • خبرنگار : 71219