گلزاری خبر داد

اختصاص 13 میلیارد ریال برای مسکن جوانان در لایحه بودجه 94

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، از تصویب 13 میلیارد ریال بودجه در تبصره‌های لایحه بودجه سال 94 برای هزینه در حوزه مسکن جوانان خبر داد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، از تصویب 13 میلیارد ریال بودجه در تبصره‌های لایحه بودجه سال 94 برای هزینه در حوزه مسکن جوانان خبر داد.

به گزارش خبرنگار «جوانان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه زنجان، دکتر محمود گلزاری در جلسه شورای اداری اداره‌ کل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان این مطلب، افزود: با وجود تصویب این میزان بودجه توسط دولت برای هزینه‌کرد در بخش مسکن جوانان، باز هم دلواپس تصویب نهایی این مقوله در مجلس شورای اسلامی هستیم، این در حالی است که وزارتخانه با مسایل مالی متعددی دست و پنجه نرم می‌کند که معتقدیم مدیریت در این دو حوزه نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر دولت و وزارتخانه به جد پیگیر مدیریت بودجه هستند، تصریح کرد: متأسفانه امروزه 20 درصد از جوانان استان زنجان از بیکاری رنج می‌برند و آفتی که علاوه بر این موارد دامن‌گیر قشر کارمند شده، شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت پس از استخدام در ادارات و پست‌های مدیریتی است.

گلزاری درباره وضعیت این وزارتخانه بعد از ادغام نیز اظهار کرد: وزارتخانه تمایل زیادی به تفکیک دو حوزه ورزش و جوانان دارد، این در حالی است که در هر صورت ما با ادغام دو حوزه ورزش و جوانان و اصل قضیه با مشکل مواجه‌ایم و شورای عالی جوانان، مهرماه امسال و طی جلسه‌ای این ادغام را مشکل‌آفرین عنوان کرده است، چرا که دو حوزه در مسایل و مشکلات متفاوت‌اند، از این رو احتمال تفکیک این دو حوزه زیاد است.

در ادامه این جلسه، مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان نیز یکی از مشکلات اساسی امروز را دخالت دولت در مسائل مختلف زندگی مردم و توقع ملت در به عهده گذاشتن تمام امور بر دوش دولت برشمرد و گفت: این نوع نگاه غلط و نادرست بوده و موجب می‌شود دولت نقش مادری را ایفا کند که ملت نیز کودک نابالغ آن محسوب می‌شوند.

رضا حجتی با یادآوری اینکه لزوماً باید به فکر کوچک کردن دولت باشیم، اظهار کرد: والدین موظف‌اند از همان ابتدا معنا و مفهوم مشارکت اجتماعی که مستلزم میزانی از تعامل است را به فرزندان‌شان بیاموزند. در این خصوص یکی از نهادهای عمده اجتماعی سمن‌ها هستند که در کشورهای توسعه یافته تعدادشان بسیار زیاد است.

وی با اشاره به اینکه تأکید وزارتخانه، تشکیل سمن‌های غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی است، ادامه داد: گسترش این سمن‌ها میتواند موجب تمرکز همه موضوعات مورد توجه جامعه باشد. این در حالی است که وظیفه وزارتخانه نیز آموزش، ایجاد انگیزه، هدایت و پشتیبانی است و بر اساس آمار سال گذشته به ازای هر 100 نفر فقط یک سمن داشتیم که این بسیار تاسف‌برانگیز است.

سید ارسلان حسینی مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه زنجان جزو معدود استان‌هایی است که هیچ مشکل خاصی در ارتباطات بین دو معاونت احساس نمی‌شود، تصریح کرد: با این وجود، در حال حاضر فضا به گونه‌ای است که دو حوزه از امکانات کافی برخوردار نیستند و امیدواریم این جریان در دولت فعلی بازنگری شده و مشکلات موجود مرتفع شود.

حمید حسنی معاون فرهنگی اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز اظهار کرد: امسال و سال گذشته موفق شدیم در شورای برنامه‌ریزی استان درصدی از بودجه‌های مورد نیاز کارگروه‌های فرهنگی را تصویب کرده و از بودجه استانی در نظر بگیریم. این در حالی است که در سال گذشته از 48 طرحی که برای سمن‌ها در نظر گرفته بودیم تنها 4 مورد به طور کامل اجرا شد و 165 میلیون ریال نیز به سمن‌ها اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان همچنین در حاشیه جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان زنجان، در جمع خبرنگاران اظهارکرد: برای اینکه جوانان در کنار هم باشند و فعالیت کنند، در هر استانی نیاز است که محل‌هایی برای سمن‌ها در نظر گرفته شود که در حال حاضر این کمبود به وضوح مشاهده می‌شود و نیاز است تا تمهیدات ویژه‌ای باید در این راستا صورت گیرد.

دکتر گلزاری خوشبختانه دولت در تنظیم پیش‌نویس لایحه بودجه سال آینده دو تبصره آن‌ها را نیز مصوب کرده است که در یکی 1300 میلیارد تومان و در دیگری 1000 میلیارد تومان به بحث اشتغال، ازدواج و مسکن جوانان اختصاص یابد، زیرا رای و نظر دولت کمک در جهت رفع مشکلات در حوزه جوانان است که انتظار داریم در زمان تصویب بودجه در مجلس این دو تبصره حذف نشود.

وی افزود: در حقیقت سمن‌ها بستر مناسبی برای رشد اخلاقی، روانی، اجتماعی و فعالیت‌های یک فرد در جامعه به شمار می‌روند، زیرا فرد می‌تواند برای مدیریت آینده کشور مسائل بسیاری را یاد بگیرد، این در حالی است که همکاری‌های از این جنس شادابی به همراه دارد، به همین خاطر ما اعتقاد داریم مشارکت باید با توانمندی همراه باشد، زیرا سمن‌ها محل‌هایی غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی هستند.

گلزاری با اشاره به این مطلب تصریح کرد: وجود این سه وجه در سمن‌ها سبب شده است سمن‌ها وارد فضای سیاسی نشوند و بیش از حد به دولت وابستگی پیدا نکنند ودر ضمن در ساخت و سازهای مالی نیزورود پیدا نکنند، در کنار این موضوع اداره‌کل مشارکت‌های وزارت ورزش سعی می‌کند سمن‌ها را آموزش بدهد که چگونه بمانند و پایدار با هم همکاری کنند و بعد از آن متناسب با موضوع سمن‌ها عمل کنند، زیرا سمن‌ها موضوعات متفاوتی دارند.

وی در خصوص راه‌های توانمندسازی سمن‌ها نیز عنوان کرد: یکی از راه‌های توانمندسازی ورود متخصصان و صاحب‌نظران است تا در محتوا به سمن‌ها کمک کنند. بعد از آن برخی از پروژه‌های قابل اجرا به سمن‌های معتبر معرفی می‌شوند، ناگفته نماند که معمولا در آغاز به کار سمن‌ها بودجه به آن‌ها اختصاص داده می‌شود، ولی ما بیشتر سعی کرده‌ایم در بخش آموزش فعال باشیم و از اهمیت این موضوع غافل نشویم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۳ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 93091308077
  • خبرنگار :