/آیین آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان تهران/

قرائتي: در دين و حوزه‌‌ها‌ تعطيلي وجود ندارد

رييس ستاد اقامه نماز گفت: در دين و حوزه‌ها تعطيلي وجود ندارد.

رييس ستاد اقامه نماز گفت: در دين و حوزه‌ها تعطيلي وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين محسن قرائتي طي سخناني در آیین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه استان تهران كه با حضور رييس دفتر مقام معظم رهبري در مدرسه عالي شهيد مطهري برگزار شد، خطاب به طلاب جديدالورود با بيان اينكه اول بايد بدانيد چرا طلبه شده‌ايد، تصريح كرد: طلبه اگر توليدكننده باشد، مي‌شود استاد مطهري كه همگي از توليد علم او سود مي‌برند. اگر توزيع‌كننده باشد، از سخنان تمامي علما استفاده مي‌كند و با استفاده از يك زبان ناطق آن را توزيع مي‌كند. اگر هم مصرف‌كننده باشد تمامي علوم ديني را فرا مي‌گيرد و در زندگي خود از آن استفاده مي‌كند.

وي ادامه داد: حالا كه وارد اين راه شده‌ايد، ممكن است از سوي خيلي از افراد به شما توهين شود ولي بايد صبر داشته باشيد و به آنان بگوييد روزي مي‌رسد كه فساد فراوان مي‌شود و در آن زمان، طلبگي و دينداري اهميت پيدا مي‌كند.

رييس ستاد اقامه نماز افزود: قدر لحظات را بدانيد و تعطيلات خود را كاهش دهيد زيرا در دين تعطيلي وجود ندارد. حتي اگر مي‌خواهيد اخبار روز را دنبال كنيد به محتويات مهم آن توجه كنيد و در اين راه تفسير قرآن را جدي بگيريد زيرا قرآن مثل خورشيد است يعني محدود به زمان و مكان خاصي نيست و در تمام زمان‌ها ارزش خود را دارد.

قرائتي اظهار كرد: گاهي اوقات لازم است طلاب براي ترويج دين، هجرت كنند. در اين هجرت تفسير قرآن و نهج‌البلاغه را در راس آموزش قرار دهيد.

وي با بيان اينكه در اسلام و ارشاد به دين يك‌سري از مسائل شرط نيست، خاطرنشان كرد: براي ترويج دين، سن و آمار افراد مهم نيست. افراد كم‌سن هم مي‌‌توانند مروج دين باشند. در اين راه ما ابتدا بايد از نزديكان شروع كنيم و اولويت‌هاي دين را در نظر بگيريم و به مفيد بودن عمل به آنها اشاره كنيم.

رييس ستاداقامه نماز يادآور شد: ما بايد جمال و كمال دين را حفظ كنيم. بايد هدف مقدسي را كه داريم با يك حركت هدفمند دنبال كنيم و در نهايت به آن برسيم. در اين راه هر چقدر لازم است بايد صبر كنيم تا زيبايي‌ها و پيشرفت دين را ببينيم. طلبگي يعني مادر بودن و معني مادر براي همگان روشن است. در اين راه بايد از كلمات و ادبيات مفيد استفاده كنيم.

قرائتي گفت: به طلاب جديد توصيه مي‌كنم تفسير قرآن را جدي بگيرند زيرا هر كلمه‌اش يك مطلب مفيد دارد‌. در طلبگي مدرك‌گرايي را كنار بگذاريم زيرا براي دين، پاياني وجود ندارد.

وي در پايان تصريح كرد: در حوزه‌هاي ما بايد هم خنده باشد، هم گريه زيرا روح جوان به هر دوي آنها نياز دارد و آنچه را كه بيان مي‌كنيم بايد در بدنه قرآن و روايات وجود داشته باشد و از اين طريق با بدعت‌ها مبارزه كنيم.

در پايان اين مراسم نيز حجت‌الاسلام و المسلمين رشاد ـ سرپرست شوراي حوزه‌هاي علميه تهران ـ از مديران و كارگزاران حوزه‌ها تشكر و جوانان را تشويق كرد تا مقالات خود را ارائه دهند. وي همچنين از طلاب جديدالورود خواست كه اخلاق اسلامي را رعايت كنند.

آيت‌الله مجتبي تهراني نيز در اين مراسم طي سخناني به طلاب جوان توصيه‌هايي كرد.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91062112901
  • خبرنگار : 71461