/آیین آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان تهران/

حسيني بوشهري: مبلغان بايد زبان مخاطب را بدانند

مدير حوزه‌هاي علميه گفت: عملكرد ما نبايد در حوزه‌هاي علميه متوقف شود بلكه بايد گستره پيام‌رساني خود را افزايش دهيم و براي انتقال مطالب نيز لازم است زبان مخاطب خود را بشناسيم.

مدير حوزه‌هاي علميه گفت: عملكرد ما نبايد در حوزه‌هاي علميه متوقف شود بلكه بايد گستره پيام‌رساني خود را افزايش دهيم و براي انتقال مطالب نيز لازم است زبان مخاطب خود را بشناسيم.

به گزارش خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد هاشم حسيني بوشهري طي سخناني در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان تهران با اشاره به حديثي از امام جعفر صادق (ع) تصريح كرد: كساني كه با آگاهي وارد دين مي‌شوند، ديني پايدار دارند و در مقابل مشكلات استقامت مي‌كنند و دين را براساس اصول مي‌‌شناسند. در راستاي اين امر مراكزي وجود دارد كه در اين مكتب‌ها استقامت، پايداري و ثبات كلام از طريق دو اصل سنت و كتاب پرورش داده مي‌شود.

وي ادامه داد: در جامعه ما بي‌ترديد گرايش به دينداري را حوزه‌هاي علميه ترويج مي‌كنند و بر همين اساس بايد گفت كه حوزه‌هاي علميه كانون دينداري و معرفت ديني هستند.

مدير حوزه‌هاي علميه در ادامه به بيوگرافي حوزه‌ها اشاره كرد و افزود: كساني كه وارد حوزه علميه مي‌شوند بايد مكتب اهل بيت (ع) را بشناسند و معارف آن را به ديگران منتقل كنند. طلاب بايد زيبايي كلام اهل بيت (ع) را بگويند و در زمان مناسب آن را به مخاطب ارائه دهند.

حسيني بوشهري افزود: در حوزه‌ها متوقف نشويم و پيام را به سراسر دنيا برسانيم. موقعي كه مي‌خواهيم مطلبي را انتقال دهيم بايد زبان مخاطب را بشناسيم و علم خود را افزايش دهيم.

رييس شوراي حوزه‌هاي علميه تهران در ادامه اظهار كرد: همگي ما در قبال حوزه‌هاي علميه مسئول هستيم. خاستگاه نظام اسلامي حوزه‌هاي علميه است كه در اداره اين حوزه‌ها بايد با كار كارشناسانه شروع كنيم و اين حضور عظيم طلاب خواهر و برادر نشان مي‌دهد كه يك مسئوليت عظيم در قبال خداوند و اهل بيت (ع) داريم.

حسيني بوشهري با اشاره به مسئوليت‌هايي كه بر دوش طلاب است، خاطرنشان كرد: طلابي كه در آغاز راه طلبگي هستند بايد خوب درس بخوانند و اين حقيقت را بپذيرند كه فرصت‌ها سريع مي‌گذرد و بايد قدر لحظات را بدانند و نسبت به كسب علم اهتمام داشته باشند.

وي يادآور شد: با آغاز سال تحصيلي حوزه‌هاي علميه، امسال را سال تعالي معنوي، رشد و تكامل اخلاقي و ارتقاي علمي نامگذاري مي‌كنيم. با اميد به اينكه در اين سال فرصت‌‌سازي مناسبي را براي حوزه‌ها به ارمغان بياوريم.

مدير حوزه‌هاي علميه سراسركشور در ادامه خطاب به طلاب جوان گفت: آنچه را مي‌آموزيد به آن عمل كنيد و جاي عمل به مستحبات بهتر است به واجبات اهميت بدهيم و از طريق عمل به واجبات بتوانيم صاحب نفس خود شويم و راه را پيدا كنيم. ذكري كه بدون عمل به واجبات باشد، صحيح نيست.

حسيني بوشهري با اشاره به مسئوليت ديگر طلاب تصريح كرد: عبادت بايد همراه با اخلاص باشد. رسالت حوزه‌ها بايد تبليغ دين خداوند باشد. ما بايد احكام خداوند را با توجه به مقتضيات زمان بيان كنيم و اگر از مقوله‌اي مانند بي‌حجابي در جامعه رنج مي‌بريم به خودمان بازگرديم و ببينيم چقدر در جهت تببين اين موضوع براي جوانان گام برداشته‌ايم.

وي ادامه داد: ما در جامعه با بدعت‌ها مواجهيم و بايد با يك كار كارشناسانه با اين‌گونه مسائل مقابله كنيم. روحانيت در اين زمينه نقش بسيار موثري دارند. ما از مردم جدا نيستيم و براي اينكه مروج دين باشيم بايد با مردم ارتباطي قوي داشته باشيم تا آنان همانند گذشته در مقابل ما احساس مسئوليت كنند.

مدير حوزه‌هاي علميه افزود: نبايد نسبت به نظام اسلامي بي‌تفاوت باشيم. بايد خاستگاه نظام اسلامي را بشناسيم و وجودمان براي اسلام مفيد باشد.

حسيني بوشهري در پايان با اشاره به رسالت سوم طلاب اظهار كرد: مديران و شوراها بايد برنامه‌ريزي درستي كنند و براي وقت طلاب به نحوه احسن برنامه‌ريزي كنند. ما بايد محيط حوزه‌ها را شاداب نگه داريم تا جوانان احساس شادابي و جواني را در كنار دين احساس كنند و به تمامي افراد جديدالورود اهميت بدهيم زيرا اينها سرمايه‌هاي ما هستند.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91062112893
  • خبرنگار : 71461