*قابل توجه وزارت بهداشت* دبير سنديكاي توليدكنندگان خمير مايه خبر داد: استفاده از جوش شيرين در 75درصد نان توليدي کشور
در حال حاضر براي توليد 75 درصد از نان موردنياز كشور از جوش شيرين استفاده ميشود كه اين يك بدبختي محض است. مجيد پارسايي - دبير سنديكاي توليدكنندگان خمير مايه ايران، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: سال گذشته 20 هزار تن خمير مايه در كشور توليد شد كه حدودي نيمي از اين توليد به خارج صادر شد. او با اشاره به اينكه كشور سالانه به دست كم 40 هزار تن خمير مايه براي توليد نان موردنياز مردم نياز دارد، افزود: متاسفانه در حال حاضر 75 درصد از نان توليدي با استفاده از جوش شيرين توليد شده و به دست مردم ميرسد. پارسايي افزود: نظارت وزارت بهداشت بر توليد نان در كشور داراي ضعفهاي زيادي بوده و به هر ترتيب ممكن بايد با يك برنامهريزي ميان مدت و بلند مدت به مصرف جوش شيرين در توليد نان در كشور پايان داد. به گزارش ايسنا، اين در حالي است که مهدي غضنفري - وزير صنعت، معدن و تجارت، اخيرا در پاسخ به اين سوال که چقدر زمان لازم است که کيفيت نان توليدي در کشور به ويژه بعد از اجراي قانون هدفمندي يارانه ها افزايش يابد؟ اعلام کرد که ممکن است افزايش کيفيت نان چند سال زمان ببرد. مردم انتظار داشتند بعد از اجراي فاز نخست قانون هدفمندي يارانهها کيفيت نانهاي توليدي در کشور افزايش يابد که اين اتفاق نه تنها رخ نداده، بلکه در مورد برخي از انواع نان کيفيت محصول توليدي حتي بدتر هم شده است. از سوي ديگر پروژه توليد نان صنعتي نيز که چند سال پيش با حمايت وزارت بازرگاني سابق به اجرا درآمد، در عمل چندان موفق نبوده و انتظارات اوليه را برآورده نکرده است. استفاده گسترده از جوش شيرين در نان توليدي کشور در حالي ادامه داشته که براساس اعلام کارشناسان حوزه بهداشت، اين ماده مي تواند مشکلات جدي را براي سيستم گوارشي انسان ايجاد کند. انتهاي پيام