سرانجام ورزش در برنامه چهارم و پنجم توسعه يوسف‌نژاد: قبول دارم برنامه چهارم اجرا نشده است با پيشنهادات دولت در برنامه پنجم، ورزش به جايي نمي‌رسد

يوسف‌نژاد گفت: دولت در برنامه پنجم توسعه، عملا توجه خاصي به ورزش نداشته است.

نماينده مردم قائم‌شهر و سوادكوه در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درخصوص عملكرد دولت در اجراي مفاد ورزشي برنامه چهارم توسعه اظهار كرد: به نظر من دولت در افزايش زيرساخت‌ها تا حدودي موفق بوده، اما حتي در اين بخش نيز به حد آرماني نرسيده‌ايم. در واقع دولت در بخش زيرساخت‌ها نسبت به ساير بخش‌ها بهتر عمل كرده است. در ارتباط با خصوصي‌سازي دولت بايد بيشتر به اين مساله توجه مي‌كرد و در واگذاري‌ها و تصدي‌گري‌ها بيشتر وارد عمل مي‌شد. در بحث ورزش بانوان،‌ جانبازان، پشتيباني از بازنشستگان و پيشكسوتان نيز عملكرد مناسبي نداشته و اميدوارم بيشتر به اين مسائل توجه شود.

وي در پاسخ به اين سوال كه اگر قرار است برنامه‌اي نوشته شود و اجرا نشود پس چرا اصلا برنامه مي‌نويسيم، گفت: بايد جنبه نظارتي مجلس به دستگاه‌هاي اجرايي قوي‌تر شود. هم‌چنين دستگاه اجرايي بايد بيشتر به اين مهم توجه كند. من هم قبول دارم كه بخش عمده‌اي از برنامه چهارم در خصوص ورزش اجرا نشده است به همين دليل بحث نظارت را در اجراي برنامه پنجم قوي‌تر خواهيم ديد.

يوسف‌نژاد در ادامه به جايگاه ورزش در برنامه پنجم توسعه اشاره و تاكيد كرد: ورزش در برنامه پنجم توسعه بايد برجسته‌تر از حالت فعلي ديده مي‌شد. تامين منابع مالي، پشتيباني قانوني، تنظيم قوانين و مقررات و هم‌چنين تامين سياست‌ها و برنامه‌هاي پنج ساله، تعيين تكاليف دستگاه‌هاي مرتبط با ورزش به صورت كمي و عددي، بررسي ظرفيت‌هايي كه در برنامه‌هاي سوم و چهارم در ارتباط با ورزش وجود داشت، توجه به آمار و ارقام و واقعيت‌هاي موجود در ورزش، آسيب‌شناسي علت عدم توفيق ورزش در بعضي از مواقع، تنظيم ساختار متناسب با شرح وظايف و تكاليف و تعيين استراتژي چند ساله آينده ورزش در ارتباط با طرح جامع از مهم‌ترين مواردي هستند كه مي‌توانند از نظر برنامه‌هاي مرتبط با ورزش در قانون لحاظ شوند.

وي تاكيد كرد: با بررسي‌هاي انجام شده در برنامه پنجم توسعه به اين نتيجه مي‌رسيم كه با پيشنهادات دولت عملا بسياري از اين موارد اتفاق نمي‌افتد و اين نشان دهنده اين است كه در برنامه پنجم عملا به ورزش توجهي نشده است. بنابراين ما در فراكسيون ورزش و كميسيون‌هاي مربوطه بايد با مشاركت و مداخله دانشگاهي‌ها و مراكز آموزشي مرتبط با ورزش، نخبگان و مطلعين مجددا بحث ورزش را مورد بررسي قرار داده و نسبت به احكامي كه مي‌توان به اين برنامه اضافه كرد، تصميم‌گيري كنيم.

عضو فراكسيون ورزش مجلس اظهار كرد: در برنامه پنجم توسعه تنها مسائل مالي و بحث زيرساخت‌ها در ورزش مورد توجه قرار گرفته است و ما در جلسه آينده فراكسيون ورزش مطمئنا بحث برنامه پنجم را در دستور كار قرار خواهيم داد.

يوسف‌نژاد در پاسخ به اين سوال كه آيا در نظر نداريد مواد مهمي از برنامه چهارم مثل ماده 117 را به برنامه پنجم تفويض كنيد، تاكيد كرد: بله حتما بعضي از قواعد و قوانيني كه در برنامه چهارم بوده، اتفاقا به عنوان نقطه قوت در ورزش مطرح بوده است، به برنامه پنجم تفويض خواهد شد. در ماده 117 هم بند ب بيشتر مد نظر بوده و يكي از مواردي است كه مورد توجه نمايندگان مجلس قرار دارد و بايد مورد بررسي قرار بگيرد.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱۲ بهمن ۱۳۸۸ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8811-02524
  • خبرنگار :