معاون استاندار چهارمحال و بختیاری:

متناسب با آسیب‌های حوزه سالمندان اقدامات انجام شود

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: براساس نیازمندی‌ها و مشکلاتی که یک سالمند در سطح جامعه و در استان دارد متناسب با آن، آسیب‌ها احصا و تکالیف دستگاه‌های اجرایی برای انجام اقدامات مربوطه مشخص شود.

عبدالعلی ارژنگ امروز ۱۵ اسفند در شورای سالمندان چهارمحال و بختیاری برای اینکه از مسائل و مشکلات یک سالمند در زندگی مطلع شویم ابتدا باید خود را یک فرد سالمند در نظر بگیریم که انتظار می‌رفت دبیرخانه شورا در این حوزه آسیب‌شناسی را انجام می‌داد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت احداث مجتمع سلامت برای سالمندان، تصریح کرد: اداره‌کل بهزیستی از طریق سازمان مربوطه مجوزات را تا پایان سال با رویکرد تامین منابع مالی اخذ کند، چنانچه به هر دلیلی منابع مالی از طریق سازمان پیش‌بینی نشود می‌توان از ظرفیت مجمع خیرین استفاده و سپس فرایند مربوط به استعلامات انجام شود.

وی بیان کرد: می‌توان برای انجام کارهای فرهنگی از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد که متاسفانه ارتباط‌گیری انجام نمی‌شود چه بسا فضای مجازی می‌تواند در این زمینه کمک موثری را انجام دهد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری در پایان گفت: لازم است انتظاراتی که از هر دستگاه در زمینه سالمندان وجود دارد مشخص و مشکلات مطرح شوند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403121510957
  • خبرنگار : 50123