مدیر کل انتقال خون یزد:

افزایش نیاز به اهدای خون در آستانه نوروز/ مردم برای نذر سلامت اقدام کنند

مدیر کل انتقال خون استان یزد با تأکید بر ضرورت افزایش ذخایر خونی در فصل سرما و تعطیلات عید نوروز، از مردم خواست تا با حضور مداوم در مراکز انتقال خون، بیماران نیازمند را یاری کنند.

دکتر محمدرضا آقایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به سرد شدن هوا و نزدیک شدن به تعطیلات نوروزی، نیاز به افزایش اهدای خون بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. 

وی افزود: در این ایام معمولاً با کاهش مراجعه‌کنندگان به مراکز انتقال خون مواجه می‌شویم، در حالی که بیماران خاص، بیماران تالاسمی، هموفیلی و افراد نیازمند به عمل‌های جراحی همچنان به خون نیاز دارند.

مدیر کل انتقال خون استان با اشاره به این که ذخایر خونی باید در سطح مطلوب نگه داشته شود، ادامه داد: در حال حاضر به تمامی گروه‌های خونی نیاز داریم اما کمبود برخی از گروه‌ها به‌ویژه  A مثبت و O منفی بیشتر احساس می‌شود.

وی با بیان این که همیشه در مناسبت‌های خاص مانند شب‌های قدر و ماه رمضان میزان اهدای خون افزایش می‌یابد، گفت: اگر مردم به طور مداوم در امر اهدای خون شرکت داشته باشند، می‌توانیم مطمئن باشیم که هیچ بیماری برای دریافت خون معطل نخواهد نمی‌ماند.

آقایی با دعوت از جوانان برای مشارکت در این امر خداپسندانه، تأکید کرد: جوانان و افرادی که تاکنون اهدای خون را تجربه نکرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به مراکز انتقال خون، اولین تجربه خود را در این زمینه رقم بزنند. همچنین بانوانی که تمایل به اهدای خون دارند، می‌توانند برای بررسی شرایط جسمانی خود به پزشکان حاضر در مراکز مراجعه کنند تا در صورت تأیید در این اقدام خیرخواهانه شرکت کنند

مدیر کل انتقال خون استان در پایان با اشاره به اهمیت گسترش فرهنگ اهدای خون در جامعه، یادآور شد: اهدای خون باید به‌ عنوان یک ارزش انسانی در سبک زندگی ایرانی و اسلامی جای بگیرد و خانواده‌ها با تشویق فرزندان خود به این امر خیر، فرهنگ اهدای خون را در بین نسل‌های آینده نهادینه کنند. همچنین پیشنهاد می‌کنیم مردم اهدای خون را به‌عنوان نذر سلامت در نظر بگیرند و آن را در مدح عزیزان خود انجام دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403120704773
  • خبرنگار : 50981