به گِل نشستن ده‌ها نهنگ در سواحل «تاسمانی»؛ مقامات قصد معدوم‌سازی دارند

مقامات ایالت «تاسمانی» در جنوب شرق استرالیا قصد دارند ۹۰ نهنگ قاتلِ بازمانده در گروهی متشکل از ۱۵۷ قطعه از این آبزیان را که در ساحلی به گل نشسته‌اند، معدوم کنند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان حفاظت از دریا از جمله دامپزشکان حیات وحش صبح امروز (چهارشنبه) وارد محل شدند و تأیید کردند که ۹۰ نهنگ هنوز زنده هستند.

یکی از مقامات محلی در این باره گفت: تلاش ها برای شناور کردن دو نهنگ قاتل ناموفق بوده است.

او گفت: ایمنی حیوانات و کارکنان ما در این شرایط اولویت دارد. پس از ارزیابی متخصصان دامپزشکی (از آنجا که شرایط برای بازگرداندن این نهنگ‌ها به دریا وجود ندارد)، ما تصمیم گرفتیم که اتانازی برای حیوانات ضروری است.

اتانازی حیوانات به این اندازه، با سلاح گرم انجام می‌شود.

به گزارش گاردین، مقامات برای اولین بار عصر روز سه شنبه توسط یکی از مردم محلی از به گل نشستن نهنگ‌ها مطلع شدند.

مقامات اعلام کردند: ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد که شناور کردن نهنگ‌ها به دلیل شرایط اقیانوس و چالش‌های ارسال تجهیزات تخصصی به منطقه دورافتاده دشوار خواهد بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1403120100135
  • خبرنگار : 71658