به گزارش ایسنا، دکتر معصومه جودکی روز شنبه ۲۹ اردیبهشت گفت: در طرح تشدید نظارت بر اغذیه فروشیها و جلوگیری از تولید و عرضه همبرگرهای غیربهداشتی در سطح استان که از ابتدای سال ۱۴۰۳ آغاز شد تا کنون کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه از ۱۸۶۲ واحد اغذیه فروشی بازدید کردند و ۶۳۰ کیلوگرم همبرگر غیر بهداشتی کشف و معدوم شد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها ۲۳۲ اخطاریه صادر و ۳۲ واحد متخلف پلمب شد و همچنین دو کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر فاقد مشخصات بهداشتی کشف و ۳۵۰۰ کیلو گرم مواد غذایی غیربهداشتی شامل مواد اولیه، ضایعات گوشت و محصول آماده توزیع، توقیف شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از البرزنشینان خواست در راستای حفظ و ارتقای سلامت عمومی در صورت مشاهده موارد مشکوک و هرگونه شکایات بهداشتی، با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام