به گزارش ایسنا، حجتالاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیتبدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون میگذرد هنوز هم می گوییم معاونت پرورشی آنچنان که باید باشد نیست.
کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس
وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذبهایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانشآموزان بهرهمند نیستند
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانشآموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزهای کناردستی و کیفیتبخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانشآموزان بهرهمند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.
پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاهها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاهها نیرو را استفاده میکنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت میکند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانشآموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروههای مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروههایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال میکنیم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروههای مردمی قرار گرفت.
پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانشآموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میگوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمیکنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.
سطح شبهات دانشآموزان زیاد اما عمق کمی دارد
وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقهای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانشآموز در اعتکاف دانشآموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانشآموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانشآموزان درک و برای آن برنامهریزی شود.
انتهای پیام