معاون استاندار مرکزی:

افسران مبارزه با جنگ رسانه‌ای، خبرنگاران هستند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: افسران مبارزه با جنگ رسانه‌ای، خبرنگاران هستند و باید هر فردی خودش را سرباز خط مقدم رسانه بداند.

بهنام نظری، ۲۹ آذر ماه در آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان مرکزی اظهار کرد: امروز یکی از دغدغه‌های ما این است که رسانه در مسیر صداقت و راستی حرکت کند. امروز هزاران نفر در غزه به شهادت رسیده‌اند ولی خبرگزاری‌های غربی کمتر به آن پرداخته‌اند.

وی افزود: این موضوع را مقایسه کنید با تعداد اخبار و دروغ‌هایی که در رابطه با مرحومه مهسا امینی منتشر کردند و باعث شدند چند ماه کشور به آشوب کشیده شود و نیروهای امنیتی ما به شهادت برسند.

نظری با بیان اینکه ایران اسلامی اکنون در اوج اقتدار امنیتی و نظامی است گفت: ما سد محکمی در برابر دشمن در تمامی حوزه‌ها ایجاد کرده‌ایم و اگر بخواهد نفوذی صورت گیرد از طریق فضای مجازی است.

وی با تاکید بر اینکه امروز جنگ ما در حوزه رسانه است تصریح کرد: باید واقعیت را بپذیریم که در این زمینه از دشمن عقب هستیم و باید کار کنیم چراکه اگر نپذیریم ضربه خواهیم خورد. سال گذشته دشمن روزانه ۵۰ هزار دروغ را از طریق شبکه‌های مجازی منتشر می‌کرد و بایستی بتوانیم با چنین اقداماتی مقابله کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: افسران مبارزه با جنگ رسانه‌ای، خبرنگاران هستند و باید هر فردی در این عرصه خود را سرباز بداند. اسلحه شما خبرنگاران قلم شماست.

وی تصریح کرد: اگر لحظه‌ای غفلت کنیم روایت‌های مجهولی را به ما غالب می‌کنند. عرصه بسیار سنگینی است که هوشمندانه باید ورود کرد و باید حتما گفتمان انقلاب اسلامی را به عنوان گفتمان غالب در حوزه رسانه ترویج دهیم.

نظری با بیان اینکه امروز سراسر دنیا به این باور رسیده است که رسانه چه اهمیتی دارد گفت: مجتمع ماهور که دو هفته قبل در اراک به بهره برداری رسید یک کار استثنایی در سراسر کشور است و امیدواریم در ادامه نیز دغدغه‌های مقام معظم رهبری را در حوزه رسانه محقق کنیم تا توفیقاتی داشته باشیم.

وی با اشاره به انتخابات اظهار کرد: دشمن در سال گذشته با تمام توان می‌خواست مراسم اربعین را به حاشیه ببرد. سال گذشته یک جنگ ساختگی در عراق ایجاد کردند که ما را از اربعین دور کنند. الان که دیدند در اربعین هم شکست خورده‌اند، دشمنی خود را در حوزه انتخابات شروع کرده‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: ما تنها کشوری هستیم که مقبولیت و مشروعیت خود را به مشارکت مردم در انتخابات گره زده‌ایم. در بعضی از کشورها که ۹۸ درصد مشارکت دارند می‌بینید که چه مجازات‌هایی برای افرادی که رای ندادند قائل هستند ولی ما انتخاباتی کاملا آزاد در کشور داریم.

وی گفت: سلامت انتخابات برای ما از هر چیزی مهم‌تر است. در مسیر تحقق راهبردهای رهبری ذره‌ای کوتاهی نخواهیم کرد و در انتخابات با هیچ جناح و گروهی عهد اخوت نبسته‌ایم. ما امانتدار آرای مردم هستیم و در این راه جانمان را هم می‌دهیم.

نظری با تاکید بر اینکه مجریان و ناظران و مسئولین انتخابات نباید هیچ نگاهی به کاندید و جناحی خاص داشته باشند تصریح کرد: کسی که در مسیر ولایت نباشد به هیچ وجه در منظومه دولت سیزدهم و حاکمیت نخواهد بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: ما منتظر ایده‌ها و راهبردهای اصحاب رسانه در بحث انتخابات هستیم. ما به رسانه اعتماد داریم شما نیز به قدرت خود باور داشته باشید و منطبق با فرامین مقام معظم رهبری در عرصه رسانه حرکت کنید.

سردار محمدرضا عسگری، جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی نیز با اشاره به جنگ غزه اظهار کرد: این حماسه و پیروزی بزرگی که رزمندگان حماس آفریدند جای تبریک دارد و آبروی ریخته صهیونیست‌ها هیچوقت برنمی‌گردد.

وی با اشاره به شهدای رسانه تصریح کرد: شهید باقری، شهید غلامرضا رهبر، شهید داریوش گودرزی‌کیا و شهید محسن خزائی از نخبگان دفاع مقدس و از اصحاب رسانه بودند.

عسگری افزود: هدف اصلی جشنواره ابوذر این است که نسبت به ابوذر شناخت پیدا کنیم و در اخلاق، کردار، ولایتمداری، عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری همانند ابوذر باشیم.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در رابطه با مطالبه‌گری صحیح گفت: مطالبه‌گری باید اینگونه باشد که جنبه‌های مختلف یک مشکل را ببینیم تا منجر به نا امیدی نشود و همواره اولویت مان، منافع ملی و امید آفرینی باشد.

وی با اشاره به اتفاقات سال گذشته اظهار کرد: اهمیت فضای مجازی سال گذشته برای ما مشخص شد. وقتی به میدان نگاه کردیم، قدرت فضای مجازی را جلوی چشم خود دیدیم. میدان داری و هدایت اغتشاشات، دعوت برای اعتصاب، بدبینی، ناامیدی، جسارت به ارزش‌های اسلامی و ایجاد مشکل در زیرساخت‌ها از جمله اقدامات دشمن در فضای مجازی بود.

عسگری با بیان اینکه فضای مجازی می‌تواند فرصت‌هایی را نیز برای ما داشته باشد گفت: فضای مجازی یک کارزار فکری و سودمند است.

وی افزود: امید آفرینی، ظرفیت سازی، توصیه به ایستادگی و تنبلی نکردن و صبر و خیر از جمله راهکارهایی است که می‌توان به وسیله فضای مجازی انجام داد. خیلی از مردم را در فضای عمومی جامعه پیدا نمی‌کنیم ولی در بحث رسانه می‌توانیم این دوستان را دعوت کنیم و نقطه نظرات خود را بیان کنیم و موضوعات مختلفی را تبیین کنیم.

عسگری با اشاره به نقش رسانه در غزه گفت: تاکنون ۹۲ خبرنگار در غزه به شهادت رسیده‌اند. علی رغم اینکه دشمن سعی کرد در جنگ ترکیبی خود، اخبار و جنایات غزه را برعکس جلوه دهد اما به کمک رسانه اخبار به بیرون درز پیدا کرد و به گوش همه دنیا رسید. خبرنگاران بودند که باعث شدند مردم در سراسر دنیا به میدان بیایند و فریاد برای حمایت از غزه سر ‌دهند. همه اخبار و اطلاعات ما از غزه به وسیله رسانه‌ها بدست آمده است.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: عظمت شکست رژیم صهیونیستی در بحث اطلاعاتی و راهبردها نشان از برنامه‌ریزی دقیق حماس دارد.

وی با بیان اینکه این نقش رسانه بود که کار بزرگ جبهه مقاومت را برای جهانیان تبیین کرد تصریح کرد: کار بزرگی در فرهنگ سازی و تبیین توسط خبرنگاران انجام شده و علی رغم داشتن مشکلات بسیار، همواره همراه نظام و انقلاب بوده‌اند.

عسگری ادامه داد: دشمنان در روزهای اول جنگ غزه سعی کردند مظلوم نمایی کنند و به شکل دیگری داستان را روایت کنند ولی رسانه از این امر جلوگیری کرد.

وی افزود: از ابتدای جنگ غزه همه منتظر کلام و عملکرد سید حسن نصرالله بودند که وی بسیار مقتدرانه صحبت کرد و گفت پاسخ دشمنان را حماس به تنهایی خواهد داد.

عسگری با بیان اینکه رسانه به خوبی در رابطه با تبیین ناکارآمدی قطعنامه‌های بین‌المللی عمل کرده است گفت: علی رغم همه جنایاتی که دشمنان در غزه انجام می‌دهند ولی حرفی از حقوق بشر در دنیا نیست. سران غرب در ساعات اول جنگ به رژیم صهیونیستی، اعلام وفاداری و حمایت کردند که نشان می‌دهد آنها واقعا از اتحاد مسلمانان ترسیده‌اند چراکه فهمیدند ممکن است اسرائیل نابود شود.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به عدم توازن تجهیزات و امکانات رزمی حماس و رژیم صهیونیستی افزود: این نقش رسانه است که این موضوعات را تبیین کند. سابقه نداشته است که رژیم صهیونیستی این حجم از خسارت را در یک جنگ متحمل شود.

وی با تاکید بر اینکه وحدت در فضای مجازی باید شکل بگیرد و از ابزار رسانه باید استفاده مفید داشته باشیم گفت: انتظار ما از اصحاب رسانه این است که از ظرفیت فضای مجازی استفاده کنند تا بتوانیم مردم را در صحنه نگه داریم و خط دهی صحیح داشته باشیم چراکه رسانه در صحنه بسیار اثرگذار است.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: دشمن جنگ ترکیبی را شروع کرده و جبهه دشمن، فضای مجازی است و باید با دقت و هماهنگی بیشتری از فضای مجازی استفاده کنیم. این وظیفه رسانه است که پشت پرده شبهاتی که دشمن ایجاد می‌کند را بیان کند. در تقویت ایمان و باورها باید تلاش و کوشش کنیم چراکه فضای مجازی خیلی می‌تواند اثرگذار باشد.

وی با اشاره به انتخابات اضافه کرد: مردم را باید در صحنه حفظ کنیم تا مشارکت بالا برود. وقتی به غزه نگاه می‌کنیم دیگر بهانه‌ای برای مشکلات و سختی‌ها نباید داشته باشیم.

عسگری با تاکید بر اینکه زمینه سازی برای ظهور در حال انجام است گفت: رسانه می‌تواند اهداف بلندی را که در ذهنمان است برنامه ریزی کند و مردم را پای کار بیاورد.

جواد اکرمی، مسئول بسیج رسانه استان مرکزی نیز اظهار کرد: پوستر این جشنواره، اول تیر ماه ۱۴۰۲ با حضور مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد رونمایی شد.

وی با بیان اینکه در این دوره ۲۶۶ اثر ارسال شده و در قالب‌های مختلف داوری شده است گفت: محورهای این جشنواره، رشد تولید و مهار تورم، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای سپاه و بسیج، محیط زیست، سبک زندگی، امید آفرینی، جبهه مقاومت، حجاب و عفاف و ظرفیت‌های استان مرکزی بوده است.

اکرمی با بیان اینکه داوری آثار در خارج از استان انجام شده است، تصریح کرد: از جمله اهداف جشنواره ابوذر، ایجاد حس رقابت سالم برای تربیت خبرنگار تراز انقلاب، کمک به تفکر ابوذر گونه خبرنگاران در مواجهه با مشکلات و زمینه‌سازی برای ظهور است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402092920897
  • خبرنگار : 50598