سردار هادی رفیعی کیا، چهارشنبه ۲۹ آذرماه، در جریان بازدید از جهاد دانشگاهی استان مرکزی اظهار کرد: پلیس در مباحث علمی و تحقیقات کاربردی بویژه در حوزه آسیب های اجتماعی در سطح استان صاحب تالیفات و عناوین پژوهشی متعدد است.
وی با بیان اینکه پلیس یک اقدام بسیار خوب در قالب همکاری با دانشگاه های استان، جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری در دست اجرا دارد که با رویکرد علمی برای حل مسائلی که مردم با آنها دست به گریبان هستند دنبال می شود، افزود: در این راستا تفاهم نامه هایی نیز با جهاد دانشگاهی تبادل شده است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در بخش های اجتماعی فعالیت های بسیار خوبی را از نظر علمی و پژوهشی انجام داده و مدلی توسط این نهاد در شاخص ها و ابعاد مولفه های توسعه اجتماعی در سطح استان به صورت بومی و بر اساس مبانی نظری پذیرفته شده در ایران و جهان به دستگاه های ذیربط ارائه شده است.
رفیعی کیا گفت: در قالب این اقدام، فرصت ها، قابلیت ها و ظرفیت های استان شناسایی شده است که بخشی از آن مرتبط با حوزه امنیت اجتماعی و عمومی و حوزه آسیب هاست که پلیس و مراکز تحقیقاتی می توانند در این حوزه، اقدامات مشترکی انجام دهند .
وی ابراز امیدواری کرد که مسئولان در استان به فراخور شرح وظایف و مسئولیتی که دارند از نتایج این اقدام پژوهشی بهره ببرند و در برنامه ریزی ها از آن استفاده کنند و گفت: دستگاه های ذیربط باید پشتیبانی های مادی و معنوی از این گونه اقدامات تحقیقاتی داشته باشند.
رفیعی کیا همچنین با اشاره به بازدیدی که از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی انجام شد، گفت: جوانی جمعیت و افزایش جمعیت و مباحث سالمندی که جمعیت ایران در آینده با آن مواجه است از مسائل بسیار مهم است و هر کس در این حوزه قدم بردارد در شرایط فعلی در واقع در یک جهاد قدم برداشته است.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص مسئله جمعیت اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد تحقیقاتی و فعال در حوزه های اجتماعی و فرهنگی تلاش هایی در این رابطه در قالب خدمات مرکز درمان ناباروری انجام می دهد و بر اساس آنچه در این بازدید مشاهده شد، میزان استقبال مردم استان از این مرکز قابل توجه است و مسئولان این مرکز نیز انگیزه زیادی برای خدمت دارند .
رفیعی کیا مجموعه جهاد دانشگاهی را چه در بخش اقدامات تحقیقاتی و چه بخش خدمات کاربردی، ظرفیت بسیار خوبی در کشور دانست و با بیان اینکه این نهاد نیازمند توسعه و کیفی بخشی به اقدامات است، گفت: در حوزه عملیات روانی و اقدامات تبلیغی برای معرفی خدمات جهاد دانشگاهی باید کار بیشتری انجام گیرد و از قالب های مختلف تبلیغاتی و تبیینی در این حوزه بهره گرفته شود تا اقشار مختلف جامعه بیش از پیش با خدمات و توانمندی های این نهاد آشنا شوند.
وی تاکید کرد: پلیس علاوه اینکه در بحث های علمی تفاهم نامه هایی با جهاد دانشگاهی استان دارد برای کمک به پیشبرد اهداف این نهاد آمادگی صد درصد دارد و هر جا که امکان داشته باشد از برنامه ها و خدمات این نهاد پشتیبانی خواهد کرد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: برای خدمت به مردم باید ظرفیت های موجود در کشور را ارج نهاد چراکه مردم ما بسیار خوب و لایق بهترین خدمات هستند.
انتهای پیام