رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان مطرح کرد

فرصت ایجاد اشتغال در قرارگاه اشتغال استان‌های زاگرس نشین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تشکیل قرارگاه اشتغال استان‌های زاگرس نشین یک فرصت بی‌بدیل است که به دستور رئیس جمهور به شش استان‌ کمتر توسعه یافته زاگرس نشین اختصاص داده شده است.

سید عماد شاهرخی ۲۱ آذر ماه در جلسه شورای معاونین و مدیران به قرارگاه اشتغال استان‌های زاگرس نشین اشاره کرد و گفت: این یک فرصت بی‌بدیل است که به دستور رئیس جمهور به شش استان‌ کمتر توسعه یافته زاگرس نشین اختصاص داده شده است، در این طرح پروژه‌هایی که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند در سرجمع اعتبارات تبصره ۱۸ در نظر گرفته خواهند شد و با تکمیل این پروژه‌ها کمک بسیار بزرگی به استان‌های زاگرس نشین به ویژه لرستان می‌شود.

وی ادامه داد: در نتیجه بررسی اختلاف فی ما بین کشاورزان با دولت در کمیسیون رفع تداخلات از سال ۹۵ تاکنون تعداد ۷۹۱ پلاک مورد بررسی قرار گرفته است که در نتیجه این رسیدگی میزان ۳۳۷,۳۸۱ هکتار تحت عنوان اراضی غیر ملی تثبیت گردیده که حدود ۸۰ درصد این میزان در دو سال گذشته و در دولت سیزدهم انجام گرفته است.

شاهرخی تصریح کرد: به فضل الهی طبق برنامه‌ریزی انجام گرفته تا پایان سال جاری کل پلاک‌های سطح استان تعیین و تکلیف خواهند شد.

این مقام مسئول در خصوص عملکرد توسعه کشت در قالب کشاورزی قراردادی بیان کرد: عملکرد این طرح در استان تاکنون ۸,۵۰۰ هکتار است که این روند تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در سال زراعی جاری محصولات گندم، جو و دانه‌های روغنی تحت حمایت کشاورزی قراردادی و زیر چتر بیمه به صورت اعتباری قرار می‌گیرند و همچنین به کسانی که در قالب کشاورزی قراردادی اقدام به کشت می‌کنند در زمان خرید به ازای هر تن محصول تحویلی ۱۵۰ هزار تومان کمک هزینه حمل به عنوان تشویقی پرداخت می‌شود.

شاهرخی گفت: تاکنون شهرستان‌های خرم‌آباد، ازنا، چگنی و رومشکان مقام‌های اول تا چهارم را در اجرای طرح کشاورزی قراردادی کسب کرده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر کشت‌های ابلاغی بر اساس الگوی کشت و ثبت کلیه سطوح کشت در سامانه دیمزارها تاکید کرد و گفت: شاخص‌های ارزیابی این طرح، کشت عمود بر شیب و کشت مستقیم با دستگاه تناوب زراعی، جذب ادوات و دنباله بندها، ایجاد پایگاه نوآوری و مزارع نمایشی و تحقیقی در هر مرکز و دهستان، بیمه محصولات کشاورزی، کشت گیاهان علوفه‌ای دارویی و حبوبات و ثبت آنان در سامانه دیمزارها است.

وی بر حضور وبیناری کلیه مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها به صورت هفتگی در روزهای دوشنبه هر هفته در جلسه طرح جهش تاکید کرد و افزود: به همت همه شما امروز ما در جذب ادوات و دنبال بندها جزو استان‌های برتر کشور هستیم.

وی به تأمین میوه تنظیم بازار ویژه شب عید اشاره کرد و گفت: در جهت رفاه هم استانی‌ها و تنظیم بازار میوه شب عید، سیب قرمز به میزان لازم خریداری و در سردخانه‌های استان ذخیره شده و پرتقال نیز ظرف هفته آینده خریداری و در سردخانه‌ها ذخیره خواهد شد.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۰۰:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402092215782
  • خبرنگار : 50176