برگزاری استارتاپ «فرآوری و نگهداری صنایع غذایی» در تبریز

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز از برگزاری استارتاپ «فرآوری و نگهداری صنایع غذایی» در این مرکز خبر داد.

دکتر مسلم اورنگی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح این خبر، اظهار کرد: استارتاپ «فرآوری و نگهداری موادغذایی» با رویکرد غذای سالم در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این رویداد شتاب، ایده پروری و تجاری سازی ایده‌های دانشجویان و سوق آن‌ها به سمت شرکت‌های دانش بنیان است.

وی ادامه داد: تعداد ۴۰ ایده از دانشجویان سراسر استان آذربایجان شرقی به این رویداد شتاب ارسال شده بود که هشت ایده، منتخب داوران بوده و در روز اختتامیه در حضور داوران ارائه شد. سه ایده از میان آن‌ها به عنوان ایده برتر انتخاب شدند.

اورنگی گفت: ایده‌های جدید در حوزه صنایع غذایی و به خصوص نگهدارنده‌های سالم و نمونه‌های تجاری، واقعی و بازارگرا بودند.

وی در خصوص حمایت‌ها از این ایده‌های دانشجویان، افزود: در خود جلسه اختتامیه، شرکت شهرک‌های صنعتی استان به طرح اول تا سوم جایزه نقدی اهدا کرد و یک شتابدهنده نیز تعدادی ایده را برای حمایت و سرمایه گذاری انتخاب کرد.

وی در خصوص تداوم برگزاری این رویدادها در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز، گفت: دو ماه بعد نیز استارتاپی در حوزه ایمنی در محیط کار را برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402090201020
  • خبرنگار : 50256