تجمع بزرگ مردم تبریز در حمایت از غزه برگزار می‌شود

مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز از برگزاری تجمع مردمی در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات ددمنشانه اسرائیل از ساعت ۱۶ روز پنج‌شنبه ۱۸ آبان در محوطه مقبره‌الشعرا خبر داد.  

امیر نصیربیگی در این باره اظهار کرد: تجمع مردمی و خودجوش تبریزی‌ها در حمایت از مردم شهر خواهرخوانده، غزه مظلوم با حضور اقشار مختلف جامعه در محوطه مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرا برگزار می‌شود.

وی افزود: این تجمع از ساعت ۱۶ روز پنج‌ شنبه ۱۸ آبان در مجموعه ‌مقبره‌الشعرا برگزار می‌شود.  

وی خاطرنشان کرد: اجرای سرود، موسیقی و ایراد سخنرانی از بخش‌های جانبی این تجمع حمایتی است.  

مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز با اشاره به خواهرخواندگی شهرهای تبریز و غزه، اذعان کرد: با توجه به بحث خواهرخواندگی شهرهای تبریز و غزه و رسالت و مسئولیت اجتماعی شهروندان تبریزی در این راستا، پیش‌بینی می‌شود این تجمع مردمی با استقبال گستره شهروندان روبرو شود.  

وی تاکید کرد: امیدواریم بازخورد این تجمع منجر به پیروزی جبهه مقاومت و مردم غزه و همچنین شکست رژیم اشغالگر قدس شده و پیامی بین‌المللی برای مردم دنیا باشد.  

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402081713041
  • خبرنگار :