اردلان زیلابی ۲۴ مهر در همایش احیای نان کامل در اراک، اظهار کرد: استان مرکزی را یکی از استان های پیشگام در حوزه پروژه نان کامل برشمرد و گفت: هدف از برگزاری این همایش ها آگاهی رسانی به عموم مردم و کسب تجربه برای بهتر شدن کیفیت نان است.
وی افزود: در ایران حدود ۵۰ درصد قوت و کالری مردم توسط نان تامین می شود و طبیعتا این قوت باید مورد توجه زیادی قرار گیرد تا از کیفیت بالایی برخوردار باشد و مواد مغذی لازم به بدن انسان برسد.
وی با بیان اینکه اظهار کرد: موضوع نان سالیان طولانی در کشور ما مورد توجه و بررسی قرار گرفته است، افزود: هدف از برگزاری این همایش ها آگاهی رسانی به عموم مردم و کسب تجربه برای بهتر شدن کیفیت نان است،
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: با توجه به کمبود روی و برخی مواد مغذی در نان در گذشته، نهضتی در خصوص پخت نان کامل به راه افتاد تا مواد مغذی لازم در نان موجود شود.
زیلابی ادامه داد: نان کامل حاوی مواد مغذی و سبوس لازم است و سبب پیشگیری از بروز بسیاری بیماری ها می شود. اگر نان، کامل نبوده و از مواد کافی برخوردار نباشد و مواد غیراستاندارد در آن استفاده شود، سیستم گوارشی انسان را دچار مشکل می کند.
وی اضافه کرد: اصلاح فرایند سبوس گیری در بخشی از آردهای کشور و هدفگذاری تولید و تامین حداقل ۱۵ درصد از آرد و نان کشور با آرد کامل در یک بازه زمانی دوساله با مشارکت فعالان زنجیره تامین گندم تا نان، در جهت ارتقای سلامتی و ایجاد مزایای اقتصادی از چشم اندازهای نهضت احیا و ترویج نان کامل است.
انتهای پیام