دکتر ابراهیم احمدی چهارشنبه ۵ بهمنماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پنجاهمین اجلاس رؤسای دانشکدههای کشاورزی سراسر کشور با محوریت «کشاورزی دانش بنیان، طرح تحول آموزش عالی و چالشهای دانش آموختگان کشاورزی» از ۱۸ تا ۲۰ بهمنماه امسال در دانشکده کشاورزی همدان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ۶۱ دانشکده کشاورزی در این اجلاس حضور خواهند داشت، تصریح کرد: در سال های اخیر موضوع الگوی کشت در کشور کلید خورده و همدان به عنوان نخستین استانی بود که الگوی کشت را عملی کرده است که این موضوع بدون ترویج محققان علمی به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.
احمدی با اشاره به طرح تحول در آموزش عالی کشاورزی، یادآور شد: یکی از موضوعاتی که در این اجلاس مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت، سرفصلها و بازنگری محتوای رشتههای آموزشی کشاورزی است که با هدف کارآمد کردن فارغ التحصیلان کشاورزی خواهد بود.
وی با تأکید بر اینکه اگر اشتغال فارغ التحصیلان فراهم شود، معضل بیکاری در کشور حل خواهد شد، بیان کرد: کشاورزی دانشبنیان یکی دیگر از موضوعات مهم اجلاس است به طوریکه اگر کشاورزی دانشبنیان شکل بگیرد به طور قطع بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلیسینا با اشاره به اینکه یکی از سیاست های اجلاس برگزاری نشستهای تخصصی درباره امنیت غذایی است، تأکید کرد: دانشکدههای کشاورزی باید به کمک مدیران بیایند.
احمدی با تأکید بر اینکه خوشبختانه در استان همدان ارتباط با جهادکشاورزی ایجاد شده و در موضوعات تخصصی دانشگاهیان حضور پیدا میکنند، اظهار کرد: چالش های استان مشخص شده و دانشگاهیان موضوعات مربوط به کشور را حل میکنند.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا بیان کرد: جمعیت چند هزار نفری اعضای هیأت علمی در دانشکده های کشاورزی کشور وجود دارد که اگر از این ظرفیت استفاده شود چالش های مختلف بخش کشاورزی حل میشود.
وی از برگزاری نشستهای تخصصی در اسفندماه سال جاری خبر داد و گفت: بعد از اجلاس رؤسای دانشکده های کشاورزی قصد داریم پنج نشست تخصصی در زمینه چالش های کشاورزی استان همدان برگزار کنیم که در این نشست بهره برداران و کشاورزان استان هم حضور خواهند داشت.
احمدی با اشاره به برگزاری رویداد تخصصی کشاورزی استان همدان در آبان امسال، خاطرنشان کرد: در آبان امسال دانشکده کشاورزی رویداد تخصصی کشاورزی استان را برگزار کرد که شش طرح دانشگاهیان برگزیده شد و سه طرح هم اکنون در صنعت ماشینآلات کشاورزی، خوراک دام و آب بهکار گرفته شده است.
انتهای پیام