استاد حوزه و دانشگاه:

وصیت نامه شهید سلیمانی برای اقشار مختلف جامعه تدریس شود

یک استاد حوزه و دانشگاه، با تاکید بر این‌که وصیت‌نامه شهید سلیمانی دارای ابعاد مهمی بوده و باید برای افراد و اقشار مختلف تدریس شود، گفت: نخستین نکته در این وصیت‌نامه که مربوط به مبحث مدیریت می‌شود، حل معمای نفس است.

حجت الاسلام مجتبی نظری، چهارشنبه، 14 دیماه، در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در خصوص سردار سلیمانی می‌فرمایند که نباید به ایشان به عنوان یک فرد یا یک شخص نگاه کنیم بلکه شهید سلیمانی یک روش و یک مکتب است و ایشان دارای شاخصه‌هایی است که باید آن‌ها را در مدیریت‌های خود پیاده سازیم.

به گزارش ایسنا، وی با تاکید بر این‌که وصیتنامه شهید سلیمانی دارای ابعاد مهمی بوده و باید برای افراد و اقشار مختلف تدریس شود، گفت: نخستین نکته در این وصیتنامه که مربوط به مبحث مدیریت می‌شود، حل معمای نفس است. کسی می‌تواند نفس خود را خاموش کند که یک نیروی قوی در درونش وجود داشته باشد.

نظری با اشاره به مطرح شدن بحث انگیزه در کلیدواژه‌های مدیریت شهید سلیمانی، گفت: ایشان به نحوی بحث انگیزه و ورود به مدیریت و کارها را در وصیتنامه خود مطرح کرده است که نشاندهنده نیت خالص در خدمتگزاری به مردم است.

این استاد حوزه و دانشگاه، با بیان این‌که جمله "اراده‌ها تابع تعلقات است" در وصیتامه سردار سلیمانی باید تبدیل به گفتمان شود، ادامه داد: شهید سلیمانی معتقد بود که باید در مدیریت‌ها فقط به سه واژه دقت کرد و به جای نگاه کردن به چپ و راست و تفاوت‌ افراد با حجاب و بدحجاب، فقط به فطرت، انسانیت و عاطفه انسان‌ها نگاه می‌کرد.

وی افزود: افراد مختلف با یکدیگر تفاوت دارند و حجاب و عفاف نیز برای یک بانو به عنوان پناهگاه است اما نباید به گونه‌ای با بانوی بی حجاب رفتار شود که گویی جامعه او را پس می‌زند بلکه باید حجاب را برای وی تبیین کرد و به پناه کسی که حجاب ندارد رفت.

این استاد دانشگاه در خاتمه با اشاره بر کلیدواژه‌های مدیریت سردار سلیمانی بر لزوم خوش برخوردی و برخورد احترامانه با ارباب رجوع در ادارات تاکید کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401101408753
  • خبرنگار : 50256