دکتر مهدی رضایی در گفتوگو با ایسنا، درخصوص آخرین اخبار از قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری، گفت: بعد از تصویب آییننامه مربوط به این قانون قرار بود منابع توسط سازمان برنامه و بودجه تامین شود و از طریق سازمانهای بیمهگر به دانشگاههای علوم پزشکی پرداخت شود. خدمات ۱۷ گانهای که شامل قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری میشود در گام اول میبایست در سامانههای خدمات الکترونیک ما بارگزاری میشد که این اقدام انجام شد و امکان ثبت خدمات پرستاری هماکنون در سامانههای ما برقرار است و مراکز ارائه دهنده خدمت میتوانند خدمات را ثبت و از ما مطالبه کنند.
وی افزود: بر این اساس تاکنون بالغ بر ۳۶۰ میلیارد تومان خدمات پرستاری توسط مراکز ارائه دهنده خدمت بر سامانههای بیمه سلامت ثبت شده است. ثبت این دادهها از ابتدای امسال انجام شده است.
او تاکید کرد: در ابتدا مقرر شده بود تا منابع قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار گیرد که این اتفاق نیفتاد. اخیرا سازمان برنامه و بودجه متعهد شده است که منابع این قانون را مستقیما به شکل مجزا به سازمانهای بیمهگر (تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح) تخصیص دهد. بر اساس آخرین مذاکراتی که با سازمان برنامه و بودجه داشتهایم مطلع شدیم که خوشبختانه طی روزهای آتی این منابع در اختیار ما قرار خواهد گرفت که در بخش اول مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان به ما پرداخت خواهد شد و به محض تخصیص منابع ما هم پرداخت تعرفههای پرستاری را انجام خواهیم داد.
بیشتر بخوانید:
گلایه پرستاران از اجرا نشدن قانون تعرفهگذاری خدمات / مهاجرت سالانه حدود ۲۰۰۰ پرستار از کشور
وی در پاسخ به این سوال که آیا بودجه قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری که در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار میگیرد نشاندار است یا خیر؟، تصریح کرد: مجموع خدمات در سامانههای ما ثبت میشود و ما به صورت کلی به دانشگاه پرداخت میکنیم و نشان مخصوصی ندارد و این امکان وجود دارد که دانشگاهی از مبالغ قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در سایر بخشها هزینه کند.
رضایی تاکید کرد: البته این موضوع حتی در بودجههای نشاندار شده هم اتفاق میافتد به شکلی که مثلا دانشگاهها برای دارو و تجهیزات حساب مستقل دارند که سازمانهای بیمهگر طبق قانون باید در این حساب پول واریز کنند، اما گاها ممکن است دانشگاهی به دلیل مشکلات منابع خود این پول را در بخش دیگری از نیازهای خود هزینه کند.
انتهای پیام