به گزارش ایسنا، سید محمد موسیزاده موسوی امروز در رویدادهای دوشنبههای استارتآپی حوزه سلامت هوشمند با اشاره به فعال شدن صندوق پژوهش و فناوری در حوزه اقتصاد دیجیتال، افزود: این صندوق با مجوز صندوق نوآوری و شکوفایی در اسفندماه سال گذشته کار خود را آغاز کرد و تاکنون تسهیلات خوبی را در اختیار شرکتهای فناور و دانشبنیان ارائه داده است.
وی ادامه داد: در حوزه سرمایهگذاری با چند شرکت وارد مذاکره شدیم که برخی از آنها نهایی شده است.
موسوی، فینتک و معدن را از جمله حوزههای اولویتدار این صندوق نام برد و اظهار کرد: در کنار این حوزهها، ما طرحهای حوزههای سلامت دیجیتال و هوشمند را به دلیل وجود بازار پر پتانسیل رو به رشد در اولویت قرار دادیم.
رییس صندوق پژوهش و فناوری فناوریهای نوظهور دیجیتال با بیان اینکه تاکنون از بخش کمی از پتانسیل سلامت دیجیتال بهرهبرداری شده است، یادآور شد: این امر به دلیل نو بودن این حوزه است، ولی شاهد بودیم که با شیوع ویروس کرونا، سلامت هوشمند رشد خوبی در کشور یافته است، به گونهای که افرادی که در این حوزه فعال بودند، خدمات شایانی به مبتلایان ارائه کردند.
وی با اشاره به جزئیات حمایت این صندوق از طرحهای اولویتدار، یادآور شد: ترجیح ما در سرمایهگذاری، با استفاده از ابزار هم سرمایهگذاری است؛ چون علاوه بر آوردهای برای شرکتها، نیاز شرکتها به آوردههای غیر نقدی را نیز فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام