به گزارش ایسنا به نقل از ایران بور، برای سوراخکاری فلز ضخیم و سایز بیش از 16 میلیمتر نیازمند دریلی قدرتمند با توان موتور بیش از 1000 وات هستیم. نگهداری این دریل با دست در هنگام کار میتواند خیلی دشوار و خطرناک باشد، قلاب کردن مته در این ابعاد میتواند به اپراتور آسیب جدی وارد کند.
به همین دلیل نیاز به دریل به همراه پایه نگهدارنده داریم و به این دلیل باید از دریلهای مگنتی استفاده کنیم. این نوع دریلها به واسطه آهنربای الکتریکی که دارند، روی قطعات فلزی فیکس شده و سوراخی دقیق و بدون خطا را به ما ارائه میدهند. اما این موضوع که دریل مگنت چیست و دقیقا به چه شکلی فلزات را سوراخ میکند و اصلا چرا باید از آن برای سوراخکاری فلزات استفاده کنیم، موضوعاتی هستند که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.
انواع دریل برای سوراخکاری فلزات
در گذشته کارگاههای ساخت و ساز فلزی به طور مرسوم از دریلهای رادیال و متههای مارپیچی برای سوراخکاری روی سطوع فلزی استفاده میکردند که این امر باعث میشد که قطعات فلزی را حمل کرده و به زیر بازوی دریل برده و عملیات ماشینکاری روی آنها انجام شود.
اما زمانی که قطعه کار ساخته و اسمبل میشود دیگر یه قطعه کوچک نیست و حمل و جابجایی آن کاری دشوار و سخت میشود.
در این وضعیت شما نیاز به دستگاهی دریل دارید که قابلیت جابجایی داشته باشد و بتواند به محل کار حمل شود و با قرارگیری روی قطعات فلزی، سوراخ مورد نظر را در سریعترین زمان ایجاد کند.
دستگاه دریل مگنت یا دریل مگنتی پرتابل و یک ماشین سواخکاری قابل حمل است که علاوه بر داشتن تمامی ویژگی یک دریل ایستگاهی ثابت، به واسطه پایه نگهدارنده مگنتی (آهنرباییی) که دارد. بهراحتی روی انواع سطوح فلزی در زاویه های مختلف (عمودی، افقی و وارونه) ثابت شده و فرایند ماشینکاری و دریل کاری را به آسانی انجام میدهند. دریل مگنتی دارای انواع متنوعی است که هر کدام با توان و ظرفیت متنوع برای مصارف خاصی تولید شدهاند.
انواع دریل مگنت کدامند؟
با توجه به نیاز کاربران برای سوراخکاری با دریل مگنت در حالتها، فضاها و موقعیتهای مختلف، سازندگان این دریل دست به تولید انواع مختلف آن زدهاند. به عنوان مثال برخی از کاربران نیازمند دریل مگنتی برای دریل کاری در آب (عموما در پروژههای کشتیسازی) هستند. یا برخی از کاربران برای سوراخکاری نیازمند دستگاهی هستند که بتواند در ارتفاعات بالا و سوراخکاری دکلهای فلزی برق استفاده کنند، به صورت عمودی یا افقی و حتی وارونه عملیات سوراخکاری را بدون نقض انجام دهد.
سازندگان دستگاه دریل مگنت برای همه نیازهای کاربران دستگاهی مناسب را تعبیه کردهاند. در ادامه برخی از اصلیترین انواع دریل مگنت و کاربرد هر یک را زیر ذرهبین میبریم.
دریل مگنت سبک و کامپکت
دستگاههای دریل مگنت سبک یا به اصطلاح "کامپکت" همانطور که از نامشان پیداست، شامل دریلهایی میشوند که وزن و حجم کمی داشته و حمل آنها نیاز به هیچ سختیای ندارد.
این دستگاهها به دلیل وزن و حجم کم، برای کار در ارتفاعات مناسب بوده و میتوان با قرار دادن آن به صورت افقی، قطعه کار مورد نظر را سوراخ کرد. از دریل مگنت کامپکت به دلیل جمع و جور بودن، برای سوراخکاری تیرآهنها نیز استفاده میشود.
دریل مگنت کارگاهی و مدام کار
دستگاههای دریل مگنتی از توان موتور و قدرت بالایی برخوردار هستند، جزو دریل مگنتهای هوی دیوتی (heavy duty) شناخته میشوند. این دریلها به نسبت دریل مگنت کامپکت دارای حجم و وزن بیشتری هستند.
دریل مگنت مدام کار برای کاربرانی که نیازمند دستگاهی قدرتمند برای سوراخکاری به صورت متعدد هستند مناسب بوده و اپراتورها بابت سلامت دستگاه در صورت کار به صورت مداوم نگرانی نخواهند داشت.
دریل مگنت با قابلیتهای خاص
پیشتر گفتیم که برخی از کاربران نیازمند دریل مگنتیهای خاص برای کار در موقعیتهای خاص هستند و هر دستگاهی پاسخگوی نیاز آنها نیست.
دریلهای مگنتی هیدرولیکی (مناسب برای پروژههای زیر آب)، دریل مگنت پنوماتیک (مناسب سوراخکاری در مواردی که خطر آتشسوزی در اثر برق گرفتگی وجود دارد) و دریل مگنت ریل (مناسب سوراخکاری در پروژههای ریلی و راهسازی ) نمونههای شاخص دریل مگنتهای خاص و ویژه هستند.
دریل مگنت از کجا بخرم
خرید دریل مگنت با کیفیت، همیشه یکی از دغدغههای کاربران مختلف مانند سولهسازان و مهندسان است. اما باید این نوید را به شما بدهیم که دیگر نیاز نیست نگران فروشگاههای نامعتبر فروش دریل مگنت باشید.
برای خرید انواع دریل مگنت اصل و با کیفیتوانید از مجموعه ایران بور اقدام به خرید کنید. برای خرید دریل مگنتی میتوانید با مشاوران این مجموعه تماس حاصل کرده و بعد از دریافت مشاوره رایگان، برای خرید اقدام کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی