دکتر محمود عاطف راد در جمع خبرنگاران، اجرای طرح دارویار را نیازمند دو زیرساخت مهم دانست و اظهار کرد: زیرساخت اول تحت پوشش بیمه قرار دادن آحاد مردم و زیرساخت دوم صدور نسخ الکترونیکی بود.
وی با بیان اینکه بیمه سلامت ایرانیان سال گذشته بیمه همگانی را اجرایی کرد، افزود: حدود شش میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه سلامت رایگان قرار گرفتند و همچنان هم این روند ادامه دارد.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان تصریح کرد: هر ایرانی فاقد پوشش بیمه درمانی می تواند با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت یا سامانه بیمه سلامت ایرانیان حداقل به مدت سه ماه تحت پوشش بیمه رایگان قرار گیرد.
عاطف راد با بیان اینکه در راستای الکترونیکی شدن نسخه بیمار سازمان های بیمه گر توانستند سهم بیمه و سهم یارانه را از قیمت دارو جدا کنند، گفت: در طرح دارویار برای هر دارو سه سهم بیمه، یارانه و بیمار وجود دارد و سهم مردم هیچ تغییری نکرده است.
وی هدف از اجرای طرح دارویار را انتقال یارانه دارو از ابتدای زنجیره دارویی به انتهای آن دانست و بیان کرد: قبلا شرکت های دارویی یارانه دریافت می کردند، اما اکنون یارانه به مصرف کننده می رسد و لذا شاهد تویع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران هستیم.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان، جلوگیری از قاچاق معکوس دارو و کاهش مصرف القایی دارو و تشویق بیماران به مصرف منطقی دارو را از دیگر اهداف طرح مذکور دانست و بیان کرد: هیچ افزایش قیمتی برای بیماران اتفاق نمی افتد.
وی با اشاره به تاکید قانون بودجه ۱۴۰۱ مبنی بر پرداخت یارانه دارو از مسیر بیمه ها، خاطرنشان کرد: همه افراد تحت پوشش بیمه که دارای نسخه الکترونیکی هستند از مزایای طرح دارویار بهره می برند و پرداخت اضافه نخواهیم داشت.
عاطف راد، همچنین از پایش کلیه داروخانه های گیلان از ابتدای طرح تاکنون خبر داد و یادآور شد: در اجرای طرح دارویار با معاونت غذا و داروی استان همکاری می کنیم و امیدواریم بتوانیم نیاز مردم رارفع کنیم و بیماران پرداختی اضافه نداشته باشند.
انتهای پیام