نحوه محاسبه قیمت بیمه بدنه

بیمه شخص ثالث یک بیمه نامه اجباری است؛ ولی استفاده از بیمه بدنه بستگی به انتخاب بیمه گزار دارد. چون قیمت خودرو و هزینه تعویض قطعات آن افزایش یافته و همین موضوع، باعث گران شدن بیمه بدنه شده است. اما برای پوشش کامل خسارت های به وجود آمده در حوادث رانندگی، به بیمه بدنه نیاز داریم. پس شاید آگاهی از پوشش ها و نحوه محاسبه بیمه بدنه، بتواند بیمه گزار را برای خرید چنین بیمه نامه‌ای توجیه کند.

به گزارش ایسنا به نقل از بیمه باما در این مطلب به توضیح درباره بیمه بدنه و عوامل تاثیرگذار در محاسبه آن خواهیم پرداخت.

بیمه بدنه چیست؟

هر حادثه رانندگی، یک فرد مقصر دارد که باعث بروز چنین خسارتی شده است. این راننده باید از بیمه شخص ثالث خود برای جبران خسارت های مالی و جانی مربوط به طرف مقابل استفاده کند. اما چه کسی مسئول جبران خسارت مالی مربوط به راننده مقصر در تصادف است؟ چون بیمه شخص ثالث تعهدی در قبال جبران این خسارت ندارد و باید از بیمه بدنه استفاده کنیم. بیمه بدنه می‌تواند تمام خسارت‌های مالی مربوط به راننده مقصر، خسارت ناشی از آسیب به بدنه خودرو و یا سرقت آن را پوشش دهد.

قیمت بیمه بدنه چگونه محاسبه می شود؟

1 - مشخصات خودرو

بخشی از قیمت بیمه بدنه، بر اساس مشخصات خودرو مانند نوع، سال ساخت و ارزش روز خودرو محاسبه می‌گردد. چون هر چقدر خودرو شما لوکس و گران قیمت‌تر باشد، باید مبلغ بیشتری را برای خرید بیمه بدنه آن هزینه کنید.

2 - پوشش‌های بیمه‌ای خریداری شده

بیمه بدنه دارای دو نوع پوشش اصلی و اضافی است. پوشش‌های اصلی به صورت پایه در تمامی بیمه بدنه ها وجود دارد و شامل مواردی مانند واژگونی و سقوط، سرقت کلی خودرو، آتش سوزی و انفجار و برخورد جسم ثابت یا متحرک با خودرو می باشد. اما استفاده از پوشش های اضافی بستگی به نظر فرد بیمه گزار دارد. یعنی فرد می تواند بسته به شرایط رانندگی و کاربری خودرو خود، این پوشش‌ها را به بیمه بدنه اضافه کند. تعدادی از پوشش‌های اضافه بیمه بدنه را در ادامه آورده‌ایم:

خسارت مربوط به سرقت جزئی خودرو شامل لوازم و قطعات

پوشش خسارت ناشی از بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله

خسارت ناشی از نوسانات روز قیمت خودرو در بازار

پوشش خسارت مربوط به شکست شیشه در اثر تغییرات دمایی و یا برخورد با شی

پوشش مربوط به حذف فرانشیز

خسارت ناشی از کشیدن اشیا نوک تیز مانند میخ بر روی بدنه خودرو

و غیره

3 - تخفیفات بیمه بدنه

شرکت‌های بیمه‌ای، آزادی عمل بیشتری در اعمال تخفیف روی قیمت بیمه بدنه دارند. این تخفیف می‌تواند مربوط به عدم خسارت و یا تخفیفی‌های مناسبتی باشد. این تخفیف‌ها باعث کاهش قیمت بیمه بدنه می‌شوند و میزان آنها در شرکت‌های بیمه‌ای، متفاوت است. به همین دلیل لازم است که قبل از خرید بیمه بدنه، شرایط و تخفیف این شرکت‌ها را در سایت بیمه باما بررسی کنید.

پرفروش‌ترین بیمه بدنه مربوط به کدام خودروها است؟

بیمه بدنه را می‌توان برای تمامی وسایل نقلیه صادر کرد. حتی جالب است بدانید که امکان صدور این بیمه نامه برای هواپیما و کشتی هم وجود دارد. اما معمولا این بیمه نامه برای خودروهای گران قیمت استفاده می‌شود. چون هزینه جبران خسارت وارده به بدنه و قطعات چنین خودروهایی بالا است و فرد بیمه‌گزار توانایی جبران آنها را ندارد.

اما طی دو سه سال اخیر، قیمت خودروهای عادی هم افزایش یافته و استفاده از بیمه بدنه برای آنها ضروری به نظر می‌رسد. برای اطلاع از قیمت بیمه بدنه پژو 405 و یا دیگر خودروهای رایج در بازار، به سایت بیمه با ما مراجعه کنید. در این سایت امکان استعلام قیمت و مقایسه شرایط خرید بیمه بدنه وجود دارد.

معرفی بهترین شرکت های بیمه بدنه

در کنار توجه به قیمت بیمه بدنه و نحوه محاسبه آن، معیارهایی دیگری هم برای انتخاب وجود دارد. مثلا بسیار مهم است که شرکت بیمه‌ای بتواند تعهدات خود را به موقع ایفا کند. یا اینکه مراکز پرداخت خسارت بیشتری داشته و دسترسی به آنها راحت باشد. پس یک روش دیگر برای انتخاب شرکت بیمه ای، بررسی عملکرد و میزان فروش آنها است. بیمه مرکزی سالانه چنین آماری را در خصوص شرکت‌های بیمه‌ای منتشر می‌کند. شرکت‌های بیمه‌ای ایران، آسیا، پارسیان و بیمه بدنه البرز، جزو شرکت‌های برتر به لحاظ فروش بیمه بدنه خودرو هستند.

کلام آخر

امروزه امکان خرید این بیمه نامه به صورت حضوری و آنلاین وجود دارد. در روش حضوری باید به نمایندگی بیمه مراجعه کنید تا کارشناس مربوطه، خودروی شما را ارزیابی کند. اما با خرید آنلاین بیمه بدنه از سایت بیمه با ما (bimebama.com)، نیازی به مراجعه حضوری نیست. چون کارشناس ارزیابی با شما تماس گرفته و بازدید در محل انجام می گیرد. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401012010259
  • خبرنگار : 99999

برچسب‌ها