محمدباقر اسلامی در حاشیه برگزاری این آزمون در کرمان افزود: این آزمون در استان کرمان با حضور چهار هزار و 486 متقاضی برگزار گردید که از این تعداد دو هزار و 770 زن و یک هزار و 716 نفر مرد هستند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان کرمان بیان داشت: از این تعداد شرکت کننده ، ۳۱۴ نفر شامل ۱۶ تقریرنویس، ۴ حسابدار، ۱۸ کاردان اقدامات تامینی و تربیتی، ۱۳ کارشناس شبکه، ۱۵ ماشین نویس و ۲۴۸ متصدی امور دفتری جذب دادگستری استان کرمان می شوند.
وی ادامه داد: قوه قضاییه به منظور تامین نیروی اداری موردنیاز اقدام به برگزاری آزمون استخدامی نموده و تلاش می کند که این افراد در سریعترین زمان ممکن با طی مراحل قانونی، در دستگاه قضایی مشغول به کار شوند.
گفتنی است قوه قضائیه از طریق این آزمون در نظر دارد، تعداد ۹۶۰۰ نفر از افراد واجد شرایط را در دادگستری کل استانها بهصورت پیمانی استخدام نماید.
انتهای پیام