کوروش مودت در جلسه مستندسازی املاک آموزش و پرورش که امروز (۱۷ اسفندماه) با حضور معاون پارلمانی و امور حقوقی وزارت آموزش و پرورش در ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در زیست بوم کرونا، موفق شدیم استان خوزستان را ۸ رتبه به جلو بیاوریم. رتبه استان خوزستان پیش از این ۳۱ بود و قبل از سیستان و بلوچستان بودیم اما اکنون به رتبه ۲۳ کشوری رسیدهایم؛ اگر چه این جایگاه برای خوزستان مطلوب نیست زیرا ظرفیت و موقعیت استان به گونهای است که باید حداقل رتبه دهم را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در بحث خیرین، مجموعه نوسازی تلاش بسیاری کردند و دو سال است که در مشارکت خیرین، استان خوزستان گوی را از خراسان رضوی ربوده و رتبه اول کشوری را دارد. در سه پویش طرح آجر به آجر نیز دو رتبه اول و یک رتبه دوم کشوری را به دست آوردهایم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: در مستندسازی املاک آموزش و پرورش در استان خوزستان نیز تا دو سال و چهار ماه گذشته مجموعا یک هزار و ۶۵۲ سند از ۵ هزار و ۶۰۰ ملکی که داشتیم، سنددار بودند. سال قبل جزو سه استان برتر کشور در مستندسازی املاک بودیم و امسال نیز سعی میکنیم بیش از عددی که تعیین شده را وصول کنیم. املاک آموزش و پرورش مورد تعرض خیلیها قرار می گرفت که به همین دلیل، این املاک به نوبت سنددار میشوند.
وی با اشاره به تدوین سند توسعه گفت: در بحث نیروی انسانی و فضای آموزشی سند چشمانداز توسعه استان خوزستان را ترسیم کردهایم که مورد استقبال وزیر نیز قرار گرفت و وزیر مسرور شد از اینکه در کشور اولین بار است چنین سند راهبردی برای توسعه آموزش و پرورش نوشته شده است.
مودت افزود: در توسعه نیروی انسانی تلاش کردیم و باز هم نیاز به تلاش است زیرا کمبود داریم. در فضای آموزشی نیز میانگین و سرانه کشوری ۵.۲ متر است که وضعیت استان خوزستان بیش از ۴.۹ متر است.
وی با بیان اینکه استان خوزستان در المپیادها و حوزه آموزش، مقامهای بینالمللی متعددی در مسابقات علمی و فرهنگی به دست آورده است، گفت: سال گذشته رتبه اول توسعه متوازن را در کشور به دست آوردیم و اعتبار ویژهای نیز برای خرید تجهیزات هنرستانی دریافت شد. میانگین کشوری در این بخش ۳۵ درصد است که تا دو سال پیش رتبه استان خوزستان ۲۷ درصد بود که خوشبختانه وضعیت استان امسال به ۳۴.۴ درصد رسید و فاصله زیادی با میانگین کشوری نداریم.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان خطاب به معاون وزیر گفت: تراز ورودی و خروجی نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان خوزستان منفی است که دلیل آن انتقال نیرو به مناطق دیگر است. در بحث نیروی انسانی، با توجه به تراز منفی استان خوزستان که بیش از ۲ هزار و ۳۴۰ نفر است، برای نگهداشت نیرو پیشنهاد دادیم که ضریب افزایش سنواتی را افزایش دهیم و با حذف این عدد، هر نیروی انسانی که به منطقه دیگر منتقل شود این عدد نیز برای وی حذف شود تا بتوانیم نیروی انسانی را نگهداریم.
وی افزود: استانخوزستان بیشترین سهم تعیین تکلیف نیروهای حقالتدریسی را دارد و ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدهاند.
انتهای پیام