گرانفروشی نان به بهانه افزودنی ممنوع /فعالیت بیش از ۴۰۰۰ واحد نانوایی در گیلان

سرپرست مدیریت بازرگانی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی گیلان در مورد گرانفروشی نان با اضافه کردن موادی نظیر کنجد و ... تصریح کرد: این امر نیز به ما گزارش شده است که حتما ورود خواهیم کرد و به تدریج از ادامه انجام چنین تخلفاتی کاسته خواهد شد.

نان یکی از مهمترین منابع غذائی مردم است و برخی از کالری، پروتیئن، ویتامینها و دیگر مواد مورد نیاز بدن از طریق نان تامین می شود.

ضروری است جهت رفع نیازهای تغذیه ای مردم بویژه اقشار کم درآمد نان با کیفیت مطلوب پخت شود و در اختیار جامعه قرار گیرد این در حالیست که بسیاری از مردم از وضعیت کیفیت نان و وزن چانه گله مند هستند.

محمد مهاجری سرپرست مدیریت بازرگانی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه تخلفاتی در نانوایی های استان وجود دارد که موجب نگرانی است، گفت: کیفیت و کم بودن وزن چانه از جمله مشکلاتی است که در هنگام رصد در برخی از نانوایی های متخلف به آنها بر می خوریم.

 وی افزود: در استان گیلان بیش از ۴۰۰۰ نانوایی وجودارد و ما تاکنون از ۸۰۰ تعداد واحد نانوایی ها بازرسی کرده ایم و نیرو در این خصوص کم داریم.

مهاجری با بیان اینکه برای برخورد با نانوایان متخلف از سهمیه آرد آنها کاسته خواهد شد، ادامه داد: در گشت های مشترک علاوه بر نظارت برخورد قانونی نیز با متخلفین انجام خواهد شد.

وی در مورد گرانفروشی نان با اضافه کردن موادی نظیر کنجد و ... تصریح کرد: این امر نیز به ما گزارش شده است که حتما ورود خواهیم کرد و به تدریج از ادامه انجام چنین تخلفاتی کاسته خواهد شد.

مهاجری اظهار کرد: برخی از نانوایان هنوز نمی دانند که از این پس نظارت بر نان استان بر جهاد کشاورزی واگذار شده است.

سرپرست مدیریت بازرگانی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی گفت: برای افزایش مهارت پخت نان در جهت بهبود ارتقای کیفیت نان استان برنامه ریزی هایی داریم و کلاس های آموزشی برگزار خواهد شد که سال آتی در دستور اجرا قرار می گیرد.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400120806524
  • خبرنگار :